Címlapsztori Sztár

Szulák Andrea: „Rozinával kölcsönösen felnézünk egymásra”

Az őszinteség nagyon fontos Szulák Andrea és lánya, Rozina kapcsolatában. A színésznő csak azt kéri számon gyermekétől, amit ő is becsülettel megtesz.
SZULÁK Andrea

A színésznő idén két jubileumot is ünnepel: a születésnapját és pályafutásának 40. évfordulóját, amelyet gálakoncerttel tesz felejthetetlenné. Szulák Andrea szívesen gondol vissza a kezdetekre.

„Édesanyám mindenben támogatott, elképesztően bölcs nő volt, és csak akkor húzta meg a határt, amikor érezte, hogy nehézségek várhatnak rám a korai szereplés miatt. Akkor megbeszéltük, hogy szerinte még van időm később is foglalkozni a színpaddal, fontosabb először a betűket és a számokat megtanulnom. Nem vitatkoztam vele, nem volt emiatt konfliktusunk, hiszen igaza volt” – meséli a színésznő, aki folytatja az otthonról hozott mintát.

Anyaként ugyanazokat az eszközöket próbálom alkalmazni, mint anyukám. A lányommal, Rozinával sokat beszélgetünk, lehet véleménye, de a döntéseket én hozom meg. Az őszinteség nagyon fontos a kapcsolatunkban, bármiről is legyen szó. Egyébként nem hiszek a  nevelésben, csak a példamutatásban. Csak azt kérhetem számon a gyermekemtől, amit én is becsülettel megteszek. Kölcsönösen felnézünk egymásra, és ez fantasztikus érzés. Tisztelem a kamasz gyerekem vágyait, terveit, egyéniségét, és figyeljük egymást. Az őszinte érdeklődés és az odafigyelés nálam egyenlő a szeretettel.”

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Mti, Fábián Olga, privát