Címlapsztori Sztárok

Végignézte édesanyja haláltusáját Vágó Bernadett: „A szemünk láttára történő tragédia végigkíséri az életemet”

A színésznő négy és fél éves volt, amikor karácsonykor kigyulladt otthon a fa, az anyukája pedig megpróbálta eloltani...

Berni a színészet mellett elvégzett egy egyetemet, óvodapedagógusként diplomázott, amiben férje, Miller Zoltán is támogatta. Ám eddig valószínűleg nem sokan tudták, hogy mi szüksége volt az eredeti szakmájától látszólag távol álló végzettségre és tudásra.

„Eleinte túlféltettem a kislányunkat, Bellát, ezért is akartam tanulni arról, hogyan kell lelkileg is egészségesen nevelni és jól szeretni egy gyermeket” – mondta a színésznő a Meglepetésnek, akinek a túlféltés egy korábbi családi drámából ered.

„Négy és fél éves voltam, amikor az édesanyámat elveszítettük. Karácsony volt, a fa kigyulladt, anyukám pedig el akarta oltani a lángokat, de miközben igyekezett megfékezni a terjedő tüzet, annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy néhány nappal később életét vesztette.

Ez a szemünk láttára történő szörnyű tragédia végigkíséri az életemet.

Édesapámnak lett egy második felesége, nekem és a bátyámnak egy pótanyukánk és egy csodálatos öcsénk. Szerető családban nőhettem fel, mégis nagyon féltem a kislányunkat, az életünket. Szeretném megőrizni azt a harmóniát, amiben Zolival és Bellával vagyunk. Édesanyám története a szomorú példa arra, hogy az életünk egy pillanat alatt váratlanul véget érhet. Remélem, nem önzőség, de a legtöbb szépet szeretném megélni minden egyes napban.”

Fotó: Szabolcs László

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete