Egészség

Hogyan előzhetőek meg az őszi fertőzések? (x)

Az októberrel együtt megérkezett az ősz hidegebb, nyirkosabb időszaka, amely kedvez a fertőzések terjedésének. Ahogy az iskola is beindult, a gyermekek könnyebben hazaviszik a vírusokat és baktériumokat, ezért immunrendszerünk megerősítése ilyenkor különösen fontos.

A hűvösebb idő és a csökkenő napfény miatt fontos odafigyelni a vitaminok, ásványi anyagok pótlására, a megfelelő folyadékbevitelre és a rendszeres mozgásra. Érdemes már most, októberben elkezdeni a felkészülést a még hidegebb, téli időszakra a MyCellen innovatív készítményeivel.

A MyImmuNAD+ kapszula 5 hatóanyagával segít felkészülni az őszi-téli hónapokra. Támogatja az immunrendszert, növeli a NAD szintet és hozzájárul a szervezet védekezőképességének erősítéséhez, aminek eredményeképp könnyen felvehető a harc a fertőzésekkel szemben. Számos vásárló tapasztalta már, hogy a MyImmuNAD+ segített fenntartani a magas energiaszintet és erősítette immunrendszerüket az őszi-téli időszakban.

A NAD+ egy létfontosságú koenzim, amely segíti a sejtjeink energiatermelését és javítja a DNS-t. Ahogy öregszünk, a NAD+ szintje fokozatosan csökken, ami hozzájárulhat a sejtek öregedéséhez és a betegségek kialakulásához.

A MyImmuNAD+ kapszula nem ismeretlen a nagyközönség számára, hiszen februárban a közkedvelt Cápák között című televíziós műsorban lehetőséget kapott a bemutatkozásra. Az adás során a terméket két cápa is befektetésre alkalmasnak találta, ami nemcsak a készítmény sikerességét bizonyítja, hanem a cég hitelességét is megerősíti. Balogh Petya, a műsor egyik befektetője, bár nem szállt be az üzletbe, többször hangsúlyozta, hogy a MyImmuNAD+ fő hatóanyagát, a Nikotinamid-ribozidot, évek óta használja a családja és ő is. Kiemelte, hogy ez az összetevő az Egyesült Államokban már nagy sikernek örvend, és személyesen is tapasztalta a jótékony hatásait.

Az Cápák között c. műsorban való sikeres szereplést követően, azonnal piacra került a MyCellen második terméke, a MyReEnergetin, amely egyedülálló innovációként az egésznapos energiaszint fenntartását célozza meg a fogyasztók számára. A termék fő hatóanyaga, a PQQ, elősegíti a sejtek energiaellátásának fenntartását, azaz a mitokondriumoknak a keletkezését. Az asztaxanthin antioxidáns hatása védi az ízületeket és az immunrendszert, míg a szelén és a B1-vitamin a pajzsmirigy, a szív és az idegrendszer működését segítik.

A MyCellen termékek sikere töretlen, ezt az is bizonyítja, hogy szeptemberben debütált a MyMemory kapszula, amely a koncentráció és a mentális teljesítmény javítására szolgál.

Hatóanyagai kifejezetten a mindennapi stressz kezelésére a szellemi frissesség megőrzésére és a fókuszált mindennapokra lettek kifejlesztve. A DMAE (dimetilaminoetanol) elősegíti a koncentrációt és a mentális éberséget, míg a ginkgo biloba kivonat támogatja a keringést, hozzájárulva a mentális éberség megőrzéséhez. Az ázsiai ginzeng kivonat fokozza az immunrendszer működését, és segítséget nyújt stresszes időszakokban. Végezetül a Bacopa monnieri kivonat pozitívan hat a kognitív funkciókra, különösen a memória és a koncentráció javítására, míg a cink nemcsak a szellemi teljesítményt támogatja, hanem a bőr és a haj egészségét is elősegíti.

A Mycellen, a „My Cell Energy” azaz az „Én sejt energiám” kifejezésből származik. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat célja, hogy innovatív, itthon még kevésbé ismert hatóanyagú, komplex étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat juttasson el vásárlókhoz, a lehető legmagasabb minőségben.

A termékek, mint a MyImmuNAD+, a MyReEnergetin és a MyMemory, a vitalitás, az energiaszint, a jól-lét,koncentráció és a test-lelki egyensúly megteremtésére összpontosítanak. A cég célja, hogy szakmai munkával olyan termékeket fejlesszen ki, és olyan ismereteket adjon át a vásárlói számára, amelyek hozzájárulnak egy boldogabb és vitalitással teli élethez.