Elfoglalt esték, vendégváró délutánok szereplői lehetnek ezek a gyorsan elkészíthető „kenőkék”. Finomak pirítósra, szendvicsre kenve, de akár lepénnyel, zöldségekkel is...
Konyha
A burgonya egészséges és sokoldalú alapanyag, tele van B-vitaminokkal, rostokkal és káliummal. De sok múlik azon, hogyan készítjük elő a konyhában. Az alábbi hibák...
Sajnos kevés az a háziasszony, akinek munka után még van ideje hosszan főzőcskézni. Ez a 4 recept megoldja ezt a problémát: hamar elkészülnek, laktatóak és mégsem hízlalnak.
Az Oszmán Birodalom hódítása idején a délkelet-európai országok sokáig együtt éltek a törökökkel, és több mindent átvettek a gasztronómiájukból. Tőlük tanultuk többek között...
Egy kg friss eperből kb. 3-4 dl lekvárt főzhetünk. Figyeljünk a cukor arányára, próbáljunk ki különleges ízesítéseket és élvezzük a saját készítésű finomságot!
Ennek a piros, mosolygós gyümölcsnek egyetlen gyerek sem tud ellenállni. Készítsünk belőle finom desszerteket gyereknapra – olyan egyszerűen összedobhatók, hogy még...
Fagyaszd le a cseresznyét, hogy hónapok múlva is élvezhesd zamatos ízét! Tippek a tökéletes előkészítéshez és tartós tároláshoz.
Töltött csirkének csak ritkán állunk neki, mert sokan macerásnak találják az elkészítését. Pedig isteni fogás, hétvégére, amikor jobban van idő a főzésre, egyenesen tökéletes!
Eper fagyasztása könnyedén: így őrizheted meg gyümölcsöd frissességét egész évben, hogy a nyár ízeit télen is élvezhesd.
Ha vendégeket várunk, szinte biztos, hogy gondolkozunk valami aprósüteményen. Ehhez adunk most segítséget könnyen elkészíthető finomságokkal.