Minden szezonnak megvannak a slágergyümölcsei, az őszé egyértelműen az alma, a szilva és a szőlő. Mennyei sütik készülhetnek belőlük!
A burgonya főzése gyerekjátéknak tűnik, pedig néhány apró hiba tönkreteheti az eredményt. Tudtad, hogy már az is számít, hideg vagy forró vízben kezded-e a főzni?
Négy fenséges vadétel receptjét hoztuk, amelyekkel biztosan lenyűgözzük az egész családot. Ha így készíti, nem marad az a tipikus vadhús illata sem.
A brit sztárséf ezúttal az amerikai klasszikust gondolta újra: lágy sütőtökkrém, narancsos tészta, juharszirupos pekándió és áfonyás hab koronázza meg ezt az isteni pitét.
Extrán ropogós, savanyú és sós, szinte összehúzza a szád, de pont így szeretjük. Készíts te is házilag savanyú káposztát természetes módon – a nagymamák titkos receptje...
Ezen a jeles napon biztosítsuk be a jövő évi jólétünket libahúsból készült finomságokkal! Persze babona nélkül, csak azért is ehetjük őket, mert nagyon ízletesek!
Kívül aranybarnára sült, belül puhán omlós burgonyák, illatos fokhagymával és zsályával: a sztárséf egyszerű, de zseniális receptje megmutatja, hogyan lehet klasszikus sült...
A sütőformánkban nemcsak édesség készülhet, hanem tartalmas, laktató vacsora is. A húsos pitékkel és tortákkal sincs sok macera, vacsorára is összedobhatod.
Omlós libacomb és ropogós bőr Márton-napra? Mutatjuk a séfek titkos trükkjeit, hogy a libasülted illatos, ízes és tökéletesen szaftos legyen!
Klasszikus Márton-napi libavacsora otthon: omlós libacomb, párolt vöröskáposzta és sült fokhagymás burgonya – egyszerű, ízletes és ünnepi.

