Igaz, ami igaz. A medvehagyma és a gyöngyvirág tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Ráadául mindkét faj árnyékos élőhelyet kedvel. Ezért is fontos megismerni mindkettőt...
Egyre többen szeretjük és használunk air fryert, de még mindig sok kérdés van a tárolásával, tisztán tartásával és használatával kapcsolatban. Most megtudtatod, hol nem...
A csirke jó sütve, rántva, töltve, főzve, levesnek és pörköltnek. Bármi is készül belőle, mindig elfogy. Mutatunk 4 receptet, amivel bővülhet a család kedvenceinek listája.
Ha szereted a hasadat és szeretsz főzni, ennek most nagyon fogsz örülni. Ha szereted a hasad, de nem vagy konyhatündér, akkor is, ugyanis számos félkész termék is kapható...
A böjti időszak remek alkalom arra, hogy egy kicsit elrugaszkodjunk a hagyományos húsos ételektől. A zöldfélékkel ízesített, sajttal, tejföllel gazdagított finomságok is...
A mediterrán vidék kedvelt és akár még a balkonládában is termeszthető zöldsége valamiért nehezen honosodik meg a modern konyhákban. Pedig semmi egzotikum nincs benne...
A legegyszerűbb dolgok általában a legfinomabbak. A spárga nagy kedvencünk és szerencsére találtunk egy receptet, amivel 10 perc alatt meleg vacsora készülhet belőle.
Hajlamosak vagyunk lemondón legyinteni rá és valamit összedobni, pedig a köret épp olyan fontos része a főételnek, mint maga a hús. Három ötlet, hogy sose legyen unalmas.
Több, mint egy szendvics, kevesebb, mint egy főétel, egyszóval tökéletes vacsora a tavaszi tekercs, amit többféleképpen is elkészíthetünk. Próbáljuk ki!
Jó, ha mindig van a hűtőben belőle egy tekercs, mert akkor nem kell aggódni a vacsora miatt. Sajttal, hússal vagy mediterrán stílusban is tálalhatjuk.