Hiába a lassú főzés, a legjobb alapanyag, a türelem és a kitartás, sokaknak még évek rutinjával is mindig habos a húslevese, másoknak pedig nem. Miért lehet ez?
A karácsonyi sütemények készítését már adventkor is elkezdhetjük. Remek vendégvárók, és még az is kiderülhet, melyik arat akkora sikert, hogy azt szentestéig újra kell...
A friss fűszernövények helyes tárolásának titkai: így maradnak napokig illatosak és élettel teliek. Tippek, hibák és profi praktikák egy helyen.
Szamos íz, Tesco áron? Egyáltalán nem lehetetlen ilyet beszerezned, a brit boltban ugyanis ugyanolyan jó a szaloncukor méghozzá egy apró csavar miatt.
Minden családban vannak olyan ikonikus fogások, amelyek nagymama receptjeiből születtek, és amelyekhez különleges emlékek kötnek. A „menjünk át a nagyihoz enni” általában...
Kell a töltött káposztába, halászlébe, sőt, még a rántott halhoz is használják néhányan. Az egyik olyan hozzávalóról van szó, ami nélkül lehetetlen a karácsonyi menüt...
A régi téli esték kedvelt csemegéje. Szép napsárga színe, lágy, omlós húsa és kellemes íze átmelegíti a barátságtalan, hideg órákat is.
A gyömbér gyorsan romlik, ha rosszul tároljuk. Mutatjuk a legjobb módszereket, amelyekkel hetekig friss és aromás marad, akár hűtőben, akár fagyasztva.
Jamie Oliver egészséges egybögrés palacsintája villámgyorsan alatt elkészül, édes vagy sós feltéttel. Reggelire, ebédre vagy vacsorára egyaránt tökéletes.
Illatos, házias, és annyira egyszerű, hogy akár hétköznap este is elkészíthető. Ropogós a teteje, alatta pedig szaftos, gyümölcsös réteg vár.

