A tésztája egyszerű kevert tészta, amit apróra vágott aszalt, kandírozott gyümölcsökkel, csonthéjasokkal, mazsolával és csokoládépasztillákkal gazdagíthatunk.
Ha vendégeket várunk, szinte biztos, hogy valamilyen aprósütemény is kerül az asztalra. Három receptet is mutatunk, hogy mi legyen az.
A tél laktató finomságai után mostanra már csak friss, élénk ízekre vágyunk. Négy könnyű receptet mutatunk a szezon legzsengébb zöldségeivel és sovány húsokkal.
Egy külföldi oldal indított szavazást arról, hogy melyik a legrosszabb magyar étel. Kíváncsiak vagyunk, te mennyire szereted?
Ahogy melegszik az idő úgy vágyjuk egyre inkább a könnyű ízeket a tél súlyos, laktató finomságai után. Négy igazán tavaszi, könnyű receptet mutatunk.
A 70-es, 80-as években szinte minden konyhában volt Römertopf, akkor élte itthon a fénykorát. Bár időigényesebb benne sütni, és némi előkészítést is igényel, a végeredmény...
Ünnepeljük az édesanyákat egy örök klasszikussal, a puncstortával, amiből egyszerre négyet is mutatunk, hogy mindenki ki tudja választani a kedvencét.
Soha nem hallottál még erről a trükkről? Pedig nagyon fontos, hogy ha te is rendszeresen boltban vásárolsz csirkehúst, akkor fogyasztás előtt áztasd sóoldatba.
A spárga olyan univerzális alapanyag, amiből készülhet leves és főétel is. Sokan rajongják ezt a rövid ideig kapható idényzöldséget, használjuk ki, amíg még kapható!
Lehetőleg ne tartogassuk sokáig a spárgát, állítsuk vízbe, mint a petrezselyemcsokrot. Tegyük vízzel teli befőttesüvegbe a spárgacsokrot, állítsuk a vízzel töltött fazékba.