A paradicsom ízes és tápanyagban gazdag, de rossz helyen tartva gyorsan megromolhat. A megfelelő tárolással hosszabb ideig marad friss és zamatos.
Sokan gondolják, hogy a barna tojás egészségesebb vagy jobb minőségű, mint a fehér. De vajon tényleg számít a héj színe? Mutatjuk a tudományos válaszokat és a legfontosabb...
szilva nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és rosttal. Ismerd meg, miért érdemes rendszeresen fogyasztani és készítsd el a 3 legjobb receptünket.
Az air fryerrel gyorsan és egyszerűen készíthetünk ropogós ételeket, de gyakran felmerül a kérdés: használhatunk-e alufóliát?
A forralás a brokkoli természetes ízét eltompítja. Ráadásul a zöld rózsák élénk színe kifakul, fakó, élettelen zöldséggé változtatva a fogást.
Egész télen hálás leszel magadnak, ha most pár óra befektetéssel elkészíted ezt az mennyeien krémes és fűszeres receptet. Csak lekapod a padlizsánkrémet a polcról, bekevered...
Ha nagyobb mennyiségű paprikát vásároltál vagy szüreteltél, a fagyasztás tökéletes megoldás, hogy hosszabb ideig élvezhesd az ízletes zöldséget. Jó hír, hogy a paprika...
Egykor erdők szélén, utak mentén, de főleg a kertekben magától megtermett. Remek lekvárt, szilvás gombócot vagy pálinkát főztek belőle. Fajtáinak, ízletes, zamatos...
A tojás főzése egyszerűnek tűnik, mégis sokan elkövetnek olyan hibákat, amelyek megnehezítik a pucolást, rontják az ízt, sőt akár az egészségünket is veszélyeztetik...
A finomságokról a diéta idején sem feltétlenül kell lemondanunk. Ez a három étkezés 40 dkg zöldséget tartalmaz, miközben reggelire 20 g, ebédre kevesebb mint 50 g, vacsorára...