Akkor sem kell lemondanod a Márton-napi libalakomáról, ha nem szeretnél vagyonokat költeni mellre vagy combra. Ez a tárkonyos libaleves ugyanis aprólékból készül, olcsón...
A zöldségek és a gyümölcsök gyorsan megromlanak, ha nem megfelelően tárolod őket. Szerencsére néhány egyszerű trükkel meghosszabbíthatod a frissességüket.
Ez a ropogós, sütőben sült csípős-mézes csirke mindenki kedvence. Kukoricapehellyel panírozott csirkemell, ami tepsiben sül aranybarnára és ropogósra.
Az ősz és a tél tökéletes időszak, hogy valami igazán meleg és tápláló ételt készítsünk. A sütőtökös rakott carbonara jó eséllyel a család kedvence lesz.
Tudd meg, hogyan fagyaszthatod le a gombát helyesen! Nyersen vagy főzve jobb? Tippek, hibák és praktikák, hogy a gomba finom maradjon hónapokig.
A slambuc egy régi magyar étel, ami a pásztorok körében roppant népszerű volt. Három egyszerű alapanyagból készül, ráadásul az íze és a története is lenyűgöző.
Kevés dolog kötődik annyira a magyar konyhához, mint például a Piros Arany. Mindenki kedvenc paprikakréme ráadásul otthon is könnyedén elkészíthető!
Ez a BBQ sertés oldalas minden húsimádó álma: lassan sült, szaftos, fűszeres, és minden falatban ott van a barbecue íze. Tökéletes hétvégi vacsorához vagy férfiaknak szánt...
Egy forró, ízletes leves csodát tehet a nátha és a köhögés ellen. Az olasz leves, különösen hatékony a légúti betegségek idején. Készítheted húsosan vagy húsmentesen is, íze...
Tudd meg, hogyan fagyaszthatod le a főtt gombát úgy, hogy ne veszítse el ízét és állagát. Egyszerű lépések, praktikus tippek és hibák, amiket kerülj el.

