A spárgaszezon remek alkalom arra, hogy könnyű, mégis tartalmas zöldségtálakat kínáljunk a családnak vacsorára vagy gyors ebédként. Kísérletezzünk izgalmas ízkombinációkkal!
Az ázsiaiak között szinte csak karcsú, csinos nőket látni. Titkuk nem más, mint, hogy minden nap rizs kerül a tányérjukra. Mielőtt sajnálni kezdenénk őket unalmas étrendjük...
A spárgaszezon remek alkalom arra, hogy könnyű, mégis tartalmas zöldségtálakat kínáljunk a családnak vacsorára vagy gyors ebédként. Kísérletezzünk izgalmas ízkombinációkkal!
A kenyérsütés egyik mellékterméke volt régen, az éhes gyerekszájakat a kemence hamujában gyorsan megsült apró pogácsákkal lehetett jóllakatni.
Sok minden érdekes dologra jöttek rá a kutatók, ahogy a színek és az ételek viszonyát vizsgálták.
A kelkáposzta az egyik legolcsóbb zöldség és többre képes, mint korábban gondoltuk.
Friss áruért érkezünk a standokhoz, a pultokhoz, mégis sokszor előfordul, hogy nem azt kapjuk, amiért fizetünk. Ecsedi István, a Nébih termékellenőrzési osztályvezetője...
Nagymamáink hagyományosan ízletes, változatos levesbetétei tartalmasabbá, laktatóbbá tették az első fogást. Galuskák, tészták, gombócok kerültek a tányérunkra, amelyek közül...
Könnyebb lesz a fánk, ha a tojássárgáját egyenként adjuk a liszthez, és egy habbá vert tojásfehérjét is hozzákeverünk.
Az énekesnő remek szakács hírében áll, 1983-ban bekerült a Zenei ki mit főz? című kiadványba, ami a kor egyik legszínesebb és legérdekesebb gasztronómiai kötete volt.