A frittata tulajdonképpen több, mint egy rántotta, de kevesebb, mint egy tojásfelfújt. De bárminek is nevezzük, isteni reggeli egy ráérős hétvégi napon.
Nincs jobb, ami a csokoládéval történhet, mintsem hogy egy krémes süteménybe kerül. Ne spóroljunk vele, használjuk bátran!
Ha mindent összekevertünk, már csak húsz percet kell kibírni, míg a zsemlék megpirulnak a sütőben.
Sokszor a legegyszerűbb édesség a legjobb! Reggelire, de akár desszertnek is tökéletes az édes bundás kalács.
Egzotikus, fűszeres, ízvilága mégis hasonló a miénkhez – ilyen a közép-amerikai ország konyhája. Próbáljuk ki a legjobb receptjeit!
A húsvéti bárány az ünnepkör világszerte ismert szimbóluma, de csak ritkán kerül a tányérra - manapság még húsvétkor sem. Pedig érdemes fogyasztani, ugyanis a bárányhús az...
Kevés kalóriát tartalmaz, mégis tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
A csülök örök kedvenc a tányéron azoknál, akik jót akarnak enni. Pedig sokan alábecsülik ezt a remek alapanyagot.
A rántotta régi kedves reggelink. Az omlett hozzávalóiban és elkészítésében is nagyon hasonlít hozzá, mégsem pont ugyanaz. A különbség éppen elegendő ahhoz, hogy utánajárjunk.
Mexikó leghíresebb fánkja, a bunuelos mindössze 1 milliméteresre nyújtott tésztából készül és a mieinkhez hasonlóan olajban sütik ki.