Egy adag főtt étel, mindössze 650 forintból? nem lehetetlen és még finom is lesz a végeredmény!
Az elmúlt ötven év alapjaiban változtatott meg mindent a háztartásokban. Például természetes lett, hogy van kuktafazekunk, mikrohullámú sütőnk, és sokan váltottak át...
Ez a pikáns ízű zöld levél néhány éve jött divatba a konyhában. Azóta annyira népszerű lett, hogy a retek, az újhagyma és a metélőhagyma mellett most már aligha maradhat ki a...
Remek program a nagyszülőkkel főzni, majd közösen elfogyasztani a finomságokat. Lehet, hogy a kicsik felnőve épp ezeket a recepteket adják majd tovább a saját gyerekeiknek.
Az utóbbi évek konyhai szenzációja az olajmentes rántott hús ígéretével csábít. Sok háziasszony szerint zseniális, mások viszont csalódtak benne. Érdemes rá pénzt kiadni...
Kívül jól átsült, belül puha: ennek a finomságnak szinte senki nem tud ellenállni.
Kívül jól átsült, belül puha: ennek a finomságnak szinte senki nem tud ellenállni. Még azok sem, akik nem édesszájúak, hiszen sós változat is létezik belőle.
Áfonyás-krémsajtos-citromos gofri Hozzávalók 8 nagyobb darabhoz: • 40 dkg liszt • 1 evőkanál porcukor • 3 db nagyobb tojás • fél dl olaj • kb. 4 dl tej • egy csipet só • 2...
Az ünnepen – reggelire vagy vendégváráshoz – szívesen teszünk valamilyen apró különlegességet a sonkával, zöldségekkel teli asztalra. Ez a foszlós kalácskoszorú nem maradhat...
A hagyomány szerint nagyszombaton főzték meg eleink a házi sonkát, amit otthon sütött kaláccsal együtt kínáltak. Ma már a boltban vesszük, a választéka is nagyobb lett. De...