A szegények eledele: évszázadokig ez a vélekedés élt bennünk a babfélékről. Családjuk azonban sokkal nagyobb és sokszínűbb, mint eddig gondoltuk volna.
Ahhoz, hogy jókat együnk, nem kell feltétlenül vagyonokat költeni. Pláne, ah erre nincs is lehetőség.
Párolt rizs gyakran kerül a tányérunkra, azonban a boltokban ma már nem egyféle, hanem számtalan különlegesség is kapható. Éppen ezért hasznos tudni, melyiket hogyan főzzük...
Síelni, hóban túrázni nem mindenki szeret, de az Alpok fogadóinak jellegzetes, laktató finomságait senki nem utasítja vissza. Kiránduljunk gondolatban és a konyhában...
Síelni, hóban túrázni nem mindenki szeret, de az Alpok fogadóinak jellegzetes, laktató finomságait senki nem utasítja vissza. Kiránduljunk gondolatban és a konyhában...
Síelni, hóban túrázni nem mindenki szeret, de az Alpok fogadóinak jellegzetes, laktató finomságait senki nem utasítja vissza. Kiránduljunk gondolatban és a konyhában...
Egyáltalán nem kell félni attól, hogy húst zöldségek helyett ezúttal gyümölccsel tálaljunk. Így az unokák is jobban szeretik majd.
Ha a kicsik ódzkodnak a markáns ízű zöldségektől, így még ők is biztosan megeszik a céklát.
Nincs olyan étel, amit egy igazi nagymama ne sütne vagy főzne meg szívesen az unokáinak. Ezekkel a fogásokkal biztosan le lehet nyűgözni a kicsiket.
A hagyományos magyar ételek mellé mindig érkeznek újabb és újabb külföldi specialitások, és fokozatosan beépülnek a menüsorba. Ismerjük meg az éttermek legújabb sztárjait!