Mihamarabb meg akarunk szabadulni a tüsszögéstől, orrdugulástól, torokkaparástól. Ehhez azonban nem kell feltétlenül azonnal a gyógyszertárba rohannunk, otthon is...
A közelgő tél ellen a régiek jókedvű bolondozással védekeztek. Ez a hagyomány a mai konyhákbanis tovább él.
Szinte minden háztartásban előfordul néha, hogy a kamrában tárolt banán teljesen bebarnul, és már senki sem kívánja. Ahelyett, hogy a kukában végezné, egészen meglepő...
A boltok polcain folyamatosan tapasztaljuk a termékek drágulását. Nagy nevű és múltú éttermek, cukrászdák zárnak be, mert az egyre emelkedő inflációval szemben nincs más...
A sertés alsó lábszára nem a diétás konyha kedvence, de nagyon finomakat főzhetünk belőle, ami a hideg időben még jobban esik.
Lehet kel-, édes- vagy savanyú káposzta, a csülöknek egyszerűen mindenféleképpen jól áll ez a leveles zöldség.
A mai napig az ország legnépszerűbb protokoll-szakértője. Nyugdíjasként sem pihen: előadásaival járja a vidéket, és arra tanítja az embereket, hogy szeressék az életet.
Töki pompos, laglalló vagy kenyérlángos? Mindegy, hogy nevezzük, ez az étel lesz a vendégség sztárja
Ha valakinek van kerti kemencéje, szinte kötelező abban készíteni, de sütőben sütve is mennyei és kiadós.
Tudta, hogy a beleinkben élő hasznos baktériumok egyensúlya a szervezet védekezőképességét, sőt a hangulatunkat is befolyásolja? És azt, hogy mit kell ennünk ahhoz, hogy ez...
Elsőre szokatlan párosításnak tűnhet a mazsola és a marhahús, de amilyen furcsán is hangzik elsőre, olyan pikáns a végeredmény. Ha pedig szőlős-túrós rétes utána a desszert...