Nyűgözzük le a családot tartalmas ragulevesekkel!
A raguleves az egyik legnagyszerűbb fogás: könnyen elkészíthető, laktató, alapanyagok terén pedig kedvünkre variálhatjuk. Néhány alapszabályt azonban érdemes betartani!
A nyári nagy melegben semmi kedvünk hosszan a tűzhely mellett állni, a család viszont éhes. Pontosan ezekre az alkalmakra hoztunk isteni recepteket!
A zöldbab és a fejtett bab csak annyiban különbözik a hagyományos szárazbabtól, hogy fiatalabbak, és most kezdődik a szezonjuk. Érdemes jókat főzni belőlük!
A zsenge újkrumplit lehet párolni, tepsiben sütni, vajban, olajban vagy a kettő keverékében. A kora nyár legfinomabb étele.
Akinek kertje van, csak szakajt egyet a zöldfűszerekből. De cserépben is nevelhetők.
A grillezés a nyár legjobb szórakozása. De nemcsak húsokat süthetünk a parázs fölött, hanem kenyeret is, a forróságot pedig mentás limonádéval enyhíthetjük.
Receptjének és ízesítésének számtalan variációja létezik. Van, aki inkább az ostyára, más a palacsintára emlékeztető tésztájút szereti. Egy biztos: nehéz neki ellenállni.
Az vitamindús zöldségtálak készítésénél régen alig volt választásunk a fejes salátán kívül. Ma azonban egyre bővül a levelek választéka. Lássuk, mi mindent próbálhatunk ki!
Nálunk az elmúlt tíz évben vált ismertté, de az angolszász világban régóta népszerű. Aki megkóstolja, nem fogja kitalálni, hogy répából készült.

