A Mestercukrász agilis versenyzője, Rábai Roxána két évtizeden keresztül Venezuelában élt, de amikor fegyveres rablók támadtak rá, úgy gondolta, jobb, ha visszatér a...
Egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy otthon, saját kezűleg készítsék a fagylaltokat, mert így tudják, mi kerül bele, és a kreativitásukat is kiélhetik. Ehhez adunk most...
A cukkini nem csak finom, hanem egészséges is. Egész évben érdemes fogyasztani, de most a legjobb, hiszen nyáron van a szezonja.
Évente átlagosan 65 kg élelmiszert dobunk ki fejenként a szemétbe a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 2019-es felmérése szerint. Pedig az elpazarolt mennyiség fele...
Nagy álma teljesült a Konyhafőnök versenyzőjének, Evelinnek. Korábban a nekünk adott interjúban mesélte, hogy példaképe Bangó Margit, akivel boldogan találkozna. A művésznő...
Remekül illik salátákhoz, sajtokhoz, de a bútorainktól a szépségápolásig sok más hasznos felhasználási lehetőség is rejlik ebben a zöldessárga elixírben.
Elkészíteni könnyű, ellenállni neki nehéz! A pitetésztát nem lehet elrontani, számtalan változata létezik, a benne sült gyümölcsök pedig különösen zamatossá teszik.
Vigyázat, nem lehet abbahagyni a kanalazását.
Kacsalábon forgó palota helyett egy több száz éves présházban találták meg álmaik balatoni nyaralóját.
A tésztája omlós, hamar elkészül, nem lehet elrontani, és változatosan tölthető. Ráadásul megoldhatjuk takarékosan is.