Lélek

5+1 jó tanács, indulunk haza a családdal karácsonyozni

Nem véletlenül kedvenc témája a karácsonyi filmeknek, amikor a boldog szingli hazamegy a családhoz ünnepelni. Olyankor sokszor addig kérdezget a rokonság, hogy ünneplés helyett kezdetét veszi a depresszió. De idén más lesz!
b. molnár márk család depresszió dr. hevesi kriszta érzelmek karácsony karácsonyi filmek mézeskalács párkapcsolat rokonság szerelem szexuálpszichológus szingli tabutémák ünneplés

Az ember társas lény – mondják a szakemberek, karácsonykor végre együtt van a család – mondják a párkapcsolatban élők. „De azzal sincs semmi probléma, ha valaki épp szingli ilyenkor – hang-súlyozza dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – A párkapcsolat nem versenysport, hogy bizonyos meghatározott határidőkre megadott teljesítményt kellene elérni: ha a tűlevelű mellé az év ezen napján tudnánk egy partnert produkálni magunknak és a családnak, az még egyáltalán nem jelentené azt, hogy révbe értünk. Az ember ne időpontokra, hanem az érzelmeire alapozva válasszon. A karácsony a család, és nem a párkapcsolat ünnepe: nem célszerűek a rokonságon belül sem azok a házi versenyek, hogy melyik rokoni ágnak darabszámra hány jövendőbelit sikerül villantania az éves nagycsaládi eseményre.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete