Egészség Lélek

Teszteld velünk a Kecskeméti bébiételeket! (x)

Csatlakozz a Meglepetés olvasói csapatához, amelyben 100 szerencsés szülő és nagyszülő kipróbálhatja a Kecskeméti termékeit. A tesztelésben résztvevők háromféle bébiételt tudnak kóstoltatni gyermekükkel: tízóraira gyümölcsök müzlivel, ebédre almás gesztenyepürét csirkehússal, vacsorára pedig kekszes-banános tejbegrízt.

Már az első pillanatoktól kezdve, a gyermek egészséges fejlődése szempontjából, kiemelkedően fontos a megfelelő táplálás. A széles választékban kapható Kecskeméti bébiételek – amelyek már generációk óta népszerűek hazánkban – tartalmazzák a hozzátáplálás időszakában szükséges tápanyagokat. Szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, a minőséget és a higiéniai előírások betartását a gyártás során többször ellenőrzik.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

Köszönjük szépen a kiemelkedő érdeklődést a termékteszt iránt, a jelentkezést lezárult, a kiválasztottakat e-mailben értesítjük.

 

6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás ajánlott. Ha nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, a hozzátáplálást a védőnő vagy a gyermekorvos javaslata alapján kb. 4-6 hónapos korban kezdheted meg. A tesztelésben csak azok a belföldi természetes személyek vehetnek részt, akinek a gyermekénél nem áll fenn semmilyen ételallergia.

A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a https://ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete