Riportok

A törökszentmiklósiak szívükön viselik a kis állat sorsát

A kenguru-kalamajka nyáron kezdődött a kunsági városban. A kalandvágyó, kíváncsi állat júliusban szökött meg a gazdájától. Hiába a busás nyomravezetői díj, hosszú hetekig semmi hír sem érkezett róla. Aztán egyszer csak feltűnt a helyi katolikus temetőben.
állatmentő szolgálat alapítvány önkéntese állatszeretők bartos gyula bennett-kenguru civil állatmentő szervezet debreczeni csilla katolikus temető kenguru lampek józsef némedi edina sírkert különleges lakója smányi tímea temető

A fiatal hím Bennett-kenguru rendszeresen feltűnik a sírok között. A temetőlátogatók közül van, aki azt mondja, örül, hogy még nem találkozott vele, a többség azonban abban bízik, hogy szerencséje lesz, és videóra is veheti. Az biztos, hogy a városban mindenki tud a sírkert különleges lakójáról. Az állatszeretők rendszeresen élelmet is visznek neki. Salátát, káposztát, magvakat és répát hagynak a bokrok tövében. Vannak olyan helyiek, akik a kenguru befogásában segédkeznek. Órákat töltenek a temetőben a sorra érkező állatmentő szervezetekkel, hogy befogják, és biztonságos helyre vigyék az állatot. Egyelőre azonban nem jártak sikerrel.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete