Riportok

„Baglyot készítettem 150 000 rizsszemből”

Különleges és mutatós, rizsből készült képeivel lett bronzérmes Tóth László az idei, Németországban megrendezett cukrász-olimpián. A mestert a Nagykunság Kulturális Fővárosában, Kisújszálláson látogattuk meg.
bagoly cukrász-olimpia cukrászmester gasztro-művészeti versenyek gasztronómiai világbajnokság indián-rizs kávészemek nemzetközi cukrászverseny rizs rizsképek rizsszem szurovecz kitti tóth lászló

Tóth László sok éve nemzetközi cukrászversenyek aktív és igen sikeres részvevőjeként 2014-ben úgy érezte, ki kell próbálnia valami teljesen újat. „Nálunk itt a környéken igen sokféle, de főként indián-rizst termesztenek, így nem csoda, hogy Kisújszállást a rizs magyar fővárosának is nevezik – meséli nekünk Tóth László cukrász és szaktanár.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete