Sztárok

Miller Dávid: „Még önbizalmat kell építenem”

Két ismert színész gyermekeként arra vágyik, hogy saját jogon szeresse meg őt a közönség. Miller Dávidot hatalmas bizonyítási vágya legutóbb Jennifer Lawrence új filmjébe röpítette.
casting filmszínészet jennifer lawrence los angelesben készülő sorozat miller dávid miller zoltán szurovecz kitti talpra magyar rockmusical ulmann mónika vörös veréb

Csupán 21 esztendős, de máris szép sikerek állnak a háta mögött. Miller Dávid, Ulmann Mónika és Miller Zoltán fia legutóbb Jennifer Lawrence új filmjében, a hazai mozikban is látható Vörös verébben bizonyította színészi rátermettségét. Nem is akármilyen feladata volt! Többek között anyaszült meztelenre kellett vetkőznie a vásznon a világhírű színésznő és egy jókora filmes stáb szeme láttára. A fiatalember elárulta, lelkileg nagyon megterhelte a feladat, mégsem bánja, hogy elvállalta, mert rengeteget tanult belőle. „A szerep szerves része volt a meztelenkedés, hiszen kém-kadétok voltunk, és a jelenet azt mutatta be, hogy minden érzelemtől mentesen kell tudnunk használni szükség esetén a testünket. Egy vérbeli kémnek a cél érdekében a meztelenkedés sem jelenthet gondot. Nem úgy az őt megformáló színésznek! – emlékszik immár nevetve Miller Dávid.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video