Sztárok

„Újra csúcsformában vagyok!”

A napokban ünnepelte születésnapját Keleti Andrea. Az 51 éves táncművész a családtagjait és barátait is vendégül látta. A csinos szülinapos abban a ruhájában volt, amit évekkel ezelőtt elsüllyesztett a szekrényébe, mert azt gondolta, sosem lesz már jó rá!
keleti andrea holczhaffer csaba csúcsforma táncművész varrás hobbi varrógép lakókocsis nyaralás fürdűruha bikini szombat esti láz gyógynövények főzőtanfolyam olasz ételkülönlegesség tánciskola ingyenes táncórák csonka andrás

Keleti Andreáék otthonában a varrógépnek fontos szerepe van, mivel Andi hobbija a varrás. „Ruhaipari szakközépben érettségiztem, férfiszabó az alapszakmám. Tinédzserkorom óta nagyon szeretek varrni, a ruháim nagy részét én tervezem és készítem. Az utóbbi hetekben pedig szinte naponta ülök a varrógép mellé, mivel már túl nagyok rám azok a ruhák, amiket tavaly ilyenkor viseltem. A szoknyák, nadrágok derekát szűkítenem kellett, a blúzokat is átalakítottam, hiszen nyolc kilóval könnyebb lettem. Néhány hónap alatt két számmal csökkent a ruhaméretem, most 36-osat hordok” – mondja boldogan Andrea, aki alig várja, hogy beinduljon a fürdőruhaszezon.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete