Sztárok

„Pocoknak becézem a kisfiamat”

Krug Emília élete legboldogabb időszakát éli. Hét hónapos kisfiával, Mátéval minden nehézségen túljutottak, ráadásul imádott munkájához is visszatért. Az Egyenes beszéd és A nap híre műsorvezetője ismét látható az ATV-n.
a nap híre anyatej atv babahordozó egyenes beszéd holczhaffer csaba koraszülött-intenzív osztály krug emília műsorvezetőnő pungor-krug máté személyi edző tejfog tévéstúdió

Heti három munkanapot engedélyezett magának Krug Emília. A műsorvezetőnő úgy érzi, a kisbabája mellől ennyi időt távol tud lenni. „Nagyon vágytam már arra, hogy felnőtt emberek között legyek, újra dolgozhassak. Imádom, hogy anyuka vagyok, de mellette más impulzusokra is vágyom. Amíg a tévéstúdióban dolgozom, a férjem, András vigyáz a kisfiunkra, illetve hétfőnként egy bébiszitter. Szerencsére Máté nagyon barátkozós, nyitott baba, könnyen elfogadta, hogy néhány órán át egy másik szőke néni vigyáz rá. Az pedig leírhatatlan érzés, amikor hazaérve meglát az ablakon át, és óriási mosollyal fogad minket” – meséli Emília.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete