Sztárok

„Nincs az a nő, aki miatt veszélyeztetném a házasságom”

Emilio igazi kakukktojás a TV2 Dancing with the Stars show-műsorában. Az énekes is meglepődött, amikor felkérték a részvételre. Eleinte úgy érezte, nincs sok keresnivalója a többi versenyző között. De ki tudja, lehet, hogy Emilióról időközben kiderül, hogy istenadta tánctehetség.
dancing with the stars détár enikő emilio holczhaffer csaba horváth tamás koronavírus koronavírus teszt lelki kötelék pásztor anna tánc tánclépés Tóth Orsolya Tv2 verseny

A reggeli táncpróba után Emilio kimerülten ült le pihenni. Az énekes elismeri, nem könnyű feladatra vállalkozott, de ha már igent mondott, akkor szívét-lelkét beleadja. „A sztenderd tánc messze áll tőlem. Vannak nálam sokkal ügyesebb versenyzők, mint például Détár Enikő, Pásztor Anna vagy Horváth Tomi. De kihozom magamból a maximumot, és meglátjuk, ez mire elég” – mondja Emilio, akit imádott felesége, Tina is biztatott, hogy vegyen részt a show-műsorban. „»Menj bulizni! Érezd jól magad!« – ezzel engedett el itthonról az én kis asszonykám” – árulja el nevetve.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete