Egészség Sztárok

Közel húsz éve küzd a gyilkos kórral: télen kétszer is meg kellett operálni Bangó Margitot

A Kossuth-díjas énekesnőnél 2003-ban diagnosztizáltak először rákot és úgy tűnt, sikeresen küzd a gyilkos kór ellen.

2003-ban, vagyis majdnem húsz éve kapta kézhez az első lesújtó leletet Bangó Margit, melyen az állt: rákos. Az énekesnő sikeresen vette fel a harcot a gyilkos kórral, összesen tizenhárom operáción esett át. Tavaly, az életműkoncertje előkészületei közben azonban kiderült: a rák nem tágít a szervezetéből, ismét operálni kell, méghozzá minél hamarabb. Az énekesnő mindig nyíltan beszélt a betegségéről, ám azt eddig nem árulta el, hogy tavaly télen emiatt két operáción is átesett.

Most a Duna televízió délutáni magazinműsorában, az Almáriumban volt vendég, ahol már úgy tudott beszámolni a műtétekről, hogy egy örömhírt is megosztott a nézőkkel. Az énekesnő egészségi állapota folyamatosan javul, a megerősödéséért Istennek és az őt körülvevő rajongóknak is hálás.

„Nem titok, hogy az elmúlt egy év sok nehézséggel telt, de a Mindenható segítsége annyi erőt ad nekem, hogy amikor színpadra lépek, kitör a bennem élő vulkán! A közönség nem múló szeretetéért is hálás vagyok, ennyi év után is mindig nagy örömmel fogadnak a színpadon. Azt kapom vissza, amit adok, és ez fantasztikus” – lelkendezett a Duna délutáni magazinműsorában Bangó Margit, aki ha épp nem a koncerteken, akkor kertjében töltődik fel. Rózsáit emlegetve annyira jó kedve lett, hogy még dalra is fakadt, az interjú közben a Száz szál piros rózsát… kezdetű nótával.

A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán, ahol mostantól – az adásba kerüléshez hasonló módon –  három részletben elérhetők az egyes műsorblokkok.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete