Lélek Otthon Sztárok

A szemközti dombokról belátni a pancsoló Vajna Timire: 2 milliárdért vett luxuslakást az influenszer

Andy Vajna örökösének ultramodern villájával az amerikai szaksajtó is foglalkozott, annyira lenyűgöző és pompás.

Beverly Hills egyik látványos részén vásárolt magának ultramodern villát Vajna Timi, aki 2013-tól 2019-es haláláig volt felesége Andy Vajnának. Az örökösnő egy 2021-ben épült, 7000 négyzetméteres luxusvillát nézett ki magának, ami akkor 8,9 millió dollárba, vagyis több, mint 2 milliárd forintba került.

A sok helyütt üvegfalú házban van hat hálószoba, hét fürdőszoba és egy hatalmas garázs is. Az ingatlan olyan pompás és annyira felkapott helyen van, hogy a vásárlással annak idején még a dirt.com nevű, influenszerek, sportolók és egyéb hírességek luxusotthonait bemutató amerikai szakportálra is felkerült.

A portál emlékeztet, hogy mivel Vajna gyermek nélkül hunyt el, végrendelete pedig rejtélyes módon eltűnt, teljes vagyonát Timi örökölte. A lap úgy számolt, hogy ez a vagyon 120 millió dollárnál, vagyis 50 milliárd (5000 millió) forintnál is több volt a filmmogul halálakor

Timi Los Angeles városára néző villája egy zsákutca végén áll, kapuk zárják el az arra sétálgatóktól és bámészkodóktól. A minden vágyat kielégítő automatizált okosotthonhoz a tölgyfa padló alapanyagát Franciaországból importálták.

A moziteremben pedig 7.1-es Dolby Digital rendszer teszi tökéletessé a filmnézési élményt. A borínyenceknek egy üvegfalú tárolóhelyiség is található a házban, ahol minimum 100 palack egyedi boros palack fér el, amit a helyiség megfelelő hőfokon tart.

A hálószobák az emeleten találhatóak, és mindegyikhez tartozik egy-egy fürdőszoba is. A főhálószobának saját erkélye is van, valamint elektromos kandallót is beépítettek.

A fürdőkád szintén egy hatalmas üvegfal előtt helyezkedik el, úgyhogy ha valaki a megfelelő helyen hunyorít a szemközti domboldalon, még láthatja is a habokban pancsoló Vajna Timit. Bár a képeket elnézve, hunyorítás helyett jobb volna inkább egy távcsövet is vinni, a biztonság kedvéért.

A hatalmas ház egy több, mint egyhektáros telken fekszik, aminek azonban a nagy része meredek hegyoldal, de azért így is elfért benne egy impozáns, háromszög alakú medence.

Ha Timinek sütögetni van kedve, ezt a szabadban is megteheti, ugyanis egy teljes konyha-grillközpont található a kertben is.

Fotók: dirt.com/ redfin

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete