Lélek Sztárok

Súlyos balesete után másodszor is mentő rohant Polgár Árpádért: „Bármit csináltam, egyszerűen nem ébredt föl”

Árpi a teraszon csúszott el Floridában, nem kapott levegőt és fennakadtak a szemei. Úgy beverte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani.

Még február végén érte szörnyű baleset Polgár Árpádot. Tünde férje egy rossz mozdulat következtében elcsúszott a teraszon floridai otthonukban és olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét.

Bevérzett a koponyája

„Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni”mesélte a luxusfeleség a saját Youtube csatornájukon.

Mint kiderült, a sérülés olyan súlyos volt, hogy Árpinak egy teljes hét kiesett végül az emlékezetéből: az esés következtében akkora erővel verte be a fejét, hogy az agya előre ütközött a koponyájának, és bevérzett. Állítólag az ilyen eseteket csak a betegek 10 százaléka éli túl, ezért rendkívül szerencsés volt Polgár Árpád.

„Az első egy-másfél hét úgy telt, hogy egyszer vissza kellett vitetnem a kórházba mentővel, mert nem bírtam felébreszteni. Bármit csináltam, egyszerűen nem ébredt föl. Mondta, hogy „Igen, kelek”, és egyszerűen láttam, hogy nagyon mélyen visszazuhan” – folytatta Tünde, hozzátéve, ha férje megmozdult, azonnal elszédült, furcsán és lassan is beszélt, nehezen formálta a szavakat.

Tünde csak akkor nyugodott meg, akkor tudta, hogy férje a gyógyulás útjára lépett, amikor elkezdett veszekedni a kórházi orvosokkal, hogy ő mostmár bizony hazamegy.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete