Lélek Sztárok

Curtis drogproblémái Juditot is megviselték: „Azt a pokoli perió­dust legszívesebben kitörölném az életemből”

Miután ők lettek a Nyerő Páros, Judit interjút adott a Meglepetésnek. Bár számos őszinte pillanatuk volt a műsorban, és talán olyan dolgok is kiderültek róluk, amikre maguk sem számítottak, a sportolónőben még mindig maradtak olyan érzések, amikről eddig sehol sem beszélt.

Évekig volt a drogok rabja Curtis, a rapper pedig számos alkalommal beszélt már erről az életveszélyes függőségről valamint arról, hogyan sikerült leszoknia. Talán mondani sem kell, de egy efféle súlyos függőség nem csak az érintettnek, hanem a családnak és a barátoknak is óriási teher – s, mint kiderült, sokszor még úgy is, hogy még nem is voltak részei a függő életének, amikor betegségétől szenvedett.

Barnai Judit és Curtis, az idei évad Nyerő Párosa nem volt még együtt, amikor a rapper megjárta a poklok poklát, mégis a sportolónő életére is kihatott az, hogy kedvese egykor hogyan élt.

Édesanyja támogatta lelkileg

A rapper korábban kendőzetlen őszinteséggel beszélt hajdani drogproblémájáról, Judit pedig elmondta, hogy emiatt őt is érték kellemetlenségek. A legnehezebb időszakban párján kívül az édesanyja támogatta, akinek a mai napig nagyon hálás.

„Édesanyám nevelt annak az erős nőnek, aki lettem, miatta sikerült a legnehezebb időszakban is talpon maradnom. Azt a pokoli perió­dust legszívesebben kitörölném az életemből, ugyanakkor tudom, bármilyen rossz is volt, sokat tett hozzá a személyes fejlődésemhez. Eltelt másfél év, mire lelkileg rendbe jöttem. Ezek a sebek nehezen gyógyulnak, és a hegek mindig ott maradnak. Bármi történt is, az sosem volt opció, hogy Atival szakítsunk. Én nem a párom rossz hírét néztem, hanem az embert, aki ott állt előttem. Láttam, hogy csupa szív és lélek, hittem benne, magamban, a kapcsolatunkban, és éreztem, ha elcsendesednek körülöttünk a hullámok, minden rendbe jön. Csak addig bírjuk ki. És kibírtuk! Most pedig nagyon megbecsüljük ezt a nehezen megkapott boldogságot. Eszünkben sem volt elengedni egymást, csak mert rengeteg idegen ember úgy vélte, hogy egy élsportoló és egy rapper nem illik össze” – meséli most már mosolyogva Judit.

Az anyukája erős nőnek nevelte

Fotó: RTL, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete