Címlapsztori Sztárok

Marsi Anikó az új párja és a gyerekei viszonyáról: „Nem a haverjuk, ő anya új férje, az én fiaimnak Palik László az apukájuk”

A híradós úgy véli, mivel gyermekeinek Palik László az édesapja, a pótpapa szerep sem juthat új férjének.

Tizennyolc évnyi házasság után jelentette be Palik László és Marsi Anikó, hogy útjaik szétválnak. Fiaik, Vilmos és Vince akkor már tinédzserek voltak, és igen érettek, hiszen végül is a kisebb volt az, aki biztatta anyját, amikor az ellenállt Gábor udvarlásának.

„Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet. Gábor persze nem értette, és aznap délután SMS-ekkel bombázott. Emlékszem, álltam a konyhában, és Vince megkérdezte, ki az, aki ilyen hevesen írogat. Elmondtam neki, mire azt felelte: »Anya, nem zárhatod el magad teljesen a világtól.« Akkor döbbentem rá, hogy ha a 12 éves fiam ezt mondja, abban lehet valami” – mesélte Anikó.

A TV2 híradósának gyerekei kedvelik Gábort, de ő nem az apjuk, és soha nem is akart ebben a szerepben tetszelegni. „Nem is a haverjuk, ő anya férje, aki így az ő életüknek is a része. Az én fiaimnak Palik László az apukájuk, akit nagyon szeretnek. Közösek Lacival a gyerekeink, közösek hát az érdekeink is. Nem lehet más célunk, mint hogy jóban legyünk egymással, és mindketten őket helyezzük a legeslegelső helyre.

Fotó: Tv2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete