Címlapsztori Sztárok

Kisfia mentette meg a drogoktól Curtist: „Teljesen felforgatott mindent az, hogy apa lettem”

Minden rosszfiúnak megvan a maga szomorú története, de közülük csak keveset emel fel a sors. Curtis esetében kétségkívül ott volt a fordulópont, amikor Doni megszületett.

Zenekari és drogbotrányok, megbízhatatlanság, lecsúszás és közben összetört női szívek, amerre csak járt. Néhány éve, kisfia, Doni születése előtt még ez volt Széki Attila, azaz Curtis élete. Nagy összegekben nem fogadtunk volna arra, hogy gondoskodó, jó apa lesz, mégis ez történt. Ugyan gyermeke édesanyjától, Krisztitől különváltak útjai és mára Barnai Judit kosárlabdázó a szerelme, Curtis nap mint nap találkozik a hároméves fiával.

Szeretnék, hogy bővüljön a család

„Doncsival nagyon közel állunk egymáshoz, ő egy kis mini én, mintha klónoztak volna. Nemcsak külsőre, belsőre is. A legjobb barátok vagyunk, sok időt töltünk együtt, hiszen olyan közel lakunk egymáshoz, hogy a teraszomról látom a házukat, ahol az édesanyjával él.”

Curtis szerencsésnek érzi magát, mert kisfia az új szerelmét, Juditot is megszerette, elfogadta.

„Doni és a párom nagyon jól kijönnek egymással. Amikor nálam van a fiam, sokszor én vagyok mellékvágányon, úgy elvannak egymással. A volt feleségem persze partner ebben. Az is szóba került már, hogy Doncsinak egyszer lesz testvére. Hiszen egy nő életében a leggyönyörűbb dolog, ha babát hordhat a szíve alatt. Mivel Judittal tervezem az életem, így mindenképpen szeretnénk, hogy bővüljön a család, de egyelőre nincs napirenden” – fogalmazott a rapper, aki korábban kijelentette, úgy érzi, kisfia mentette meg a végleges lecsúszástól.

„Nálam az a jó, ha van mit csinálnom. Az apaság pedig elég sok feladatot ad. De ha vannak szabad óráim, ha tétlen vagyok, akkor mindig belekeverem magam valami hülyeségbe.”

Doncsi és az érte vállalt felelősség Curtist annyira lekötötte, hogy többé nem tudtak úrrá lenni rajta a káros szenvedélyek. „Teljesen felforgatott mindent az, hogy apa lettem. Leszállt az égből egy kis angyalka, aki azért jött, hogy megmentsen” – mondta elérzékenyülve egy interjúban.

Szentimentális apuka lett

A rapper az elmúlt években többször mesélt arról, valójában nem mindennapi érzékenysége vitte rossz irányba őt. A lelki traumákat mindig nehezen dolgozta fel. Édesapja tragikus halála is egy ilyen nehéz időszak volt számára. Talán nem hinnénk, de az a típus, aki képes elsírni magát egy megható dalon vagy filmen. Ha pedig a kettő együtt jár, pláne! Legutóbb Bradley Cooper és Lady Gaga Shallow című duettjén érzékenyült el, amit a két világsztár a Csillag születik című filmben énekel. Nem csoda, hogy a történet megérintette, hiszen az alkoholizmusról szól. Ő azonban szerencsésebb, mint a főszereplő Jack a filmben – neki ott van Doncsi, aki a puszta lényével leszoktatta a függőségről, hiszen egy gyermek igazi katalizátor.

„A kisfiam rengeteg megható pillanatot szerez nekem. Igaz, előtte azért próbálom tartani magam, de ha elfordulok, már szöknek is a könnyek a szemembe. Most már abban a korban van, hogy eléggé ki is mutatja: szereti az apukáját. És ez a lelkemnek, a szívemnek nagyon jót tesz. Szerintem minden édesapával így van, de egy ilyen érzékeny művészlélek esetében, mint én, mindez hatványozottan igaz. Amióta megszületett, szentimentálisabb lettem” – árulta el nemrégiben egy hetilapnak a zenész, aki úgy tűnik, a legújabb példa arra, hogyan lehet a tönk széléről felállni. Miután tavaly megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsort, egyre-másra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. Úgy tűnik, a vásott kölyköt megszerették a tévénézők, és drukkolnak neki.

Lezárta a zűrös múltat

A zenész a pályája egyik csúcsának tartja, hogy az RTL The Voice című műsorában coachként láthatják őt. Erről egy magazinnak így mesélt: „Vártam már ezt a feladatot. Azt gondolom, hogy a sikereim után, amiket elértem, a díjakat követően, amiket megkaptam – talán nem nagyképűség ezt mondanom – ez már járt nekem. Ez az egy dolog még hiányzott. Amikor megkerestek, rögtön igent mondtam. Pedig pénzről még szó sem esett. Mondtam, hogy mindenképpen szeretném elvállalni. Dalszerzőként, szövegíróként nagyon sok embernek segítem a munkáját. Azt gondolom, hogy a műsorban szereplő új előadóknak is tudnék annyi pluszt adni, amivel még sikeresebbek lehetnek.”

A The Voice-ban fiataloknak segít elindulni az énekesi pályán

Azonban amikor Majkáról kérdezik, szűkszavúvá válik. Nem rejti véka alá, lelki károkat okozott számára, hogy sok éven át egy másik előadó árnyékában létezett. Csakis együtt emlegették a nevüket, és általában nem az övé volt elöl. Széki Attila végleg leszámolt ezzel a korszakkal. Majka már nem érdekel, csak magammal foglalkozom. Lezártam ezt a dolgot. Elindult a Curtis Live teljes telt házzal, új dalaim jelennek meg. Nincs időm mással foglalkozni. Sok sikert kívántam neki és a zenekarának, és most már a saját utamra koncentrálok. Azt az ajtót becsuktam magam mögött, csak előre nézek.”

Szakember segítségét kérték

Hamarosan érkezik az RTL-re a Nyerő Páros újabb évada, amiben Curtis és szerelme, Judit is versenybe száll a címért. A pár nagyon élvezte a forgatást, a kihívások közös teljesítése pedig még jobban összekovácsolta őket. Nem titkolják, hogy korábban szakember segítségét is kérték, így sikerült megmenteni a szerelmüket. Mostanra úgy érezték, készen állnak arra, hogy megmutassák, a kapcsolatuk jól működik és együtt bármire képesek – mi pedig jobban megismerhetjük őket.

Forrás: Story, Viasat3, Blikk, Bors, Femina

fotó: Dfp/Schumy Csaba, Rtl, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete