Lélek Sztárok

Élő műsorban beszéli ki testvérét Tápai Szabina, pasizni sem hagyja nyugodtan

A csinos sportolónő és anyuka testvére, a gyönyörű és magabiztos Tápai Andi keresi az igazit a VIASAT3 új realityjében, a Szingli vagy svindliben. Szabina pedig minden adás után élő műsorban beszéli majd ki, hogy mit is csinált valójában a tesója.

Október 2-től drámai fordulatokban bővelkedő taktikai reality-vel csábítja a nézőket a tévéképernyők elé a VIASAT3 minden hétköznap 20 órától. A Szingli vagy svindliben egy luxusvillányi fiú küzd meg Tápai Andi kegyeiért, és a vele járó főnyereményért. A hódítók között akad izomkolosszus alfahím, családalapításra vágyó romantikus herceg, humoros és kedves, de közel sem ártatlan mackó, és persze olyan is, aki egyértelműen a lányok álmának tartja saját magát.

Közöttük van, aki tényleg a szerelemért jött, és van, aki csak a győzelemmel járó pénzre hajt – ennek kiderítésében segíti főszereplőnket a tapasztalt műsorvezető, Liptai Claudia, aki minden női megérzését bevetve támogatja Andit a helyes párválasztásban. A nyomozás színteréül a csodás Dubrovnik egyik lélegzetelállító luxusvillája szolgál, melynek szomszédságában a svindlerek barátnői figyelik árgus szemekkel, hogy meddig mennek el párjaik, hogy magukba bolondítsák a főhősnőt. Bár a hölgyek zöld utat adtak pasijaiknak a főnyeremény bezsebelése reményében – hiszen, ha Andi svindli fiút választ tévesen, akkor ő és a barátnője távozhatnak a kecsegtető 20 millióval –, a valóság néha váratlan pofonként éri őket és lovagjaikat is, így sokszor a medencés földi paradicsom egy pillanat alatt változik a megtestesült pokollá.

Liptai Claudia segít eligazodni Andinak a szinglik és svindlik világában

Felfűtött pillanatokból tehát nem lesz hiány, ezeket pedig nem lehet szó nélkül hagyni: erre ad lehetőséget a főműsor után a további izgalmakat kínáló Szingli vagy svindli KibeszÉLŐ című élő háttérműsor minden este 21:30-tól a VIASAT3-on, melyben a játék szereplői reagálnak élőben a történtekre. A Kibeszélő műsorvezetői Kamarás Norbi, Pácz Viki és Tápai Szabina lesznek felváltva. Aki pedig úgy érzi, hogy a műsorból kimaradt pillanatokról és extrajelenetekről sem szeretne lemaradni, azt 22 órától várja a VIASAT2-n a Szingli vagy svindli Filter nélkül, ahol tényleg minden kendőzetlenül kerül terítékre.

Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila, TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete