Lélek Sztárok

Még szebb, mint a testvére, mégis facér: a tévében keresi a szerelmet Tápai Szabina testvére

A csinos sportolónő és anyuka testvére, a gyönyörű és magabiztos Tápai Andi keresi az igazit a VIASAT3 új taktikai párkereső realityjében, a Szingli vagy svindliben.

Az ITV Studios Make Love, Fake Love című formátumának hazai verziója október 2-án, 20 órakor érkezik a csatornára, a szerelmi ügyekben jártas Liptai Claudia műsorvezetésével. Andinak szüksége is van Claudia tanácsaira, hiszen ez nem egy átlagos társkereső reality: 10 sráccal költözik be a villába, hogy megtalálja a szerelmet, és vele együtt elvigye a 20 milliós fődíjat, de a hódítók fele hazudik, hiszen nagyon is foglalt a szívük. A svindlerek barátnői – akik távolról figyelhetik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra, abban a reményben, hogy átverhetik Andit, hiszen, ha a végén egy olyan fiút választ, akiről tévesen hitte, hogy szingli, akkor a srác és a párja nyerik a pénzt, és ő üres kézzel mehet haza. Abban az esetben viszont, ha főhősnőnk tényleg megtalálja a – szingli – igazit, vele együtt viheti a 20 milliót. Senki sem tudhatja, hogy ki mond igazat, és ki hazudik, a pároknak döntenie kell, meddig mennek el a főnyereményért, Andinak pedig minden megérzését be kell vetnie. Egy biztos: izgalmakban nem lesz hiány.

Andi, Szabinához hasonlóan profi szinten űzte a kézilabdát 21 évig. Andi mindene a sport, jelenleg személyiedzőként dolgozik saját szalonjában, ami pedig a férfiakat illeti, leginkább az olyanok társaságát kedveli, akik figyelmesek, humorosak, és akikkel jót lehet beszélgetni.

Liptai Claudia segít eligazodni Andinak a szinglik és svindlik világában

„Őszinte leszek, amikor megkaptam a felkérést, nem kellett sokáig gondolkodnom, hogy elvállaljam-e. Az életemnek azon szakaszában jártam épp, amikor szerettem volna kicsit kilépni a komfortzónámból, ez a műsor pedig remek lehetőséget nyújtott erre. Mindamellett a családom is teljes mértékben támogatott – miután elmeséltem nekik, hogy miről is szól, ők is úgy gondolták, hogy ez pont nekem való. Azért is izgalmas, mert ilyen még nem volt, ez valami teljesen más. Claudiával csodás volt együtt dolgozni, és nagyon támaszkodtam rá, mert nehéz volt nem úgy érezni, hogy már senkinek sem hihetek. Ésszel és nem csak szívvel, kémia alapján dönteni nem egyszerű – mondta Andi, aki alig várja, hogy a nézők is bepillantást nyerhessenek „nyári kalandjába”.

A Szingli vagy svindli számos drámai fordulatot ígér. Bár ez a műsor is úgy indul, mint bármelyik társkereső reality, itt semmi sem az, aminek látszik.

Luxusvillában keresi a szerelmet

Mik is az alapkellékek? Szikrázó napsütés, tengerpart, medencés luxusvilla, na meg persze tökéletesen kidolgozott testű alfahímek. Mindenki fiatal, szép, szexi, és totálisan szingli. Vagy mégsem? Adott egy gyönyörű lány, aki az igazit keresi, de senkiben sem bízhat, először 10, aztán néha kevesebb, néha több – a kegyeiért versenyző – fiú, akiknek egy része titokban foglalt,  na meg persze a barátnők, akik a nyeremény reményében zöld lámpát adnak párjuknak a csábításra, de cserébe ezt végig is kell nézniük egy távoli villából. Ebben a játékban főhősnőnk sosem tudja, hogy ki hódít és ki lódít, de napról napra muszáj döntenie, ki maradjon, és ki menjen.

Andinak persze segítsége is akad. A Wisbro gyártásában készülő produkcióban ugyanis  Liptai Claudia látja el hasznos tanácsokkal az érzelmi hullámvasútnak ígérkező út során.

„Csodás élményekkel tértem haza a közel egyhónapos forgatásról, ami nemcsak a gyönyörű helyszínnek, de stábnak és a szereplőknek is nagyban köszönhető. A nézők imádják a realityket, de látni fogják, hogy ez annál sokkal több, itt nem a szerelem, sokkal inkább a taktika és a 20 millió forintos fődíj beszél. Andival nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és egy erős, okos nőt ismerhettem meg benne, aki elsőre keménynek tűnhet, de hatalmas szíve van. Igazából Andival együtt nyomoztam én is a hetek során, és meg kell mondjam, sokszor én sem tudtam eldönteni, ki szingli és ki svindli. Azt már most megmondhatom, hogy rengeteg meglepetés, izgalom, boldogság, na meg persze sírás lesz” – mondta Liptai Claudia.

Ha szeretnéd megismerni Tápai Andit, és kíváncsi vagy, mi vár rá, akkor pillants bele a Szingli vagy svindli premier évadának vadonatúj előzetesébe:

Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete