Lélek Sztárok

Sokkoló felvétel: négyen hajtottak el a földön vergődő Schobert Norbi mellett

A fitneszguru egy felvételt tett közzé arról a napról, amikor agyvérzést kapott és a kapujukban összeesett. Majdnem fél órán keresztül feküdt a földön, ez idő alatt két biciklis és egy autós hajtott el mellette úgy, hogy nem álltak meg segíteni.

Döbbenetes videót tett közzé a hétvégén Schobert Norbi, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk, annyira megrázó. Ezen ugyanis az a tragikus fél óra látható lerövidítve, amikor a fitneszguru 2021 nyarán stroke-ot kapott és összeesett az utcán a kapujuk előtt. A vérrög elzáródást okozott az agyában, felállni is képtelen volt, hogy megnyomja a kapucsengőt és szóljon feleségének, Rékának. Kutyájuk, Hacsi volt mellette ez idő alatt, akivel Norbi korábban futni indult. Norbit mentőhelikopterrel kellett kórházba akkor szállítani, majd életmentő műtéten esett át.

„Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség” – írta a szívszorító képsorokhoz Norbi.

A felvétel önmagában is felkavaró, pláne, ha alaposabban megnézzük, és Norbi vészjósló vergődésénél tovább is látunk. A felvételből ugyanis nem csak az derül ki, mennyire elesett és magatehetetlen volt a fitneszguru, hanem az is, hogy ez alatt az egy óra alatt többen is elhajtottak mellette úgy, hogy míg ő szemmel láthatóan a földön feküdt, eszük ágában sem volt megállni, hogy legalább  megkérdezzék, tudnak-e segíteni. Két autós és két biciklis is úgy suhant tovább Norbi mellett, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy egy kertes házas övezetben egy ember fekszik a kapuban.

Végül a szemben lakó szomszéd segített Norbinak, aki még éppen jókor ért haza. A férfi először megpróbálta felsegíteni Norbit, ám ekkor már sem a jobb karja, sem a jobb lába nem mozgott, így képtelen volt talpra állítani. A kaputelefonon szólt Rékának, felpolcolták Norbi lábát, talán azt gondolták, hogy csak megszédült, majd innen már viszonylag gyorsan, néhány perc alatt megérkezett a szakszerű segítség is.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete