Lélek Sztárok

Karmájuk feloldásán dolgoztak: ez Schobert Norbi és Rubint Réka sírig tartó szerelmének titka

Létezik szerelem első látásra? Sokan vélik úgy, hogy a valóságban nincs ilyen, csak a regényekben. Az ezotéria szerint viszont nagyon is megtörténhet, méghozzá a korábbi életek emlékeként. Akkor a fellobbanás nem teljesülhetett be, de az ismerősség érzése megmarad, és a felek mágnesként vonzzák egymást.

Mi van akkor, ha a szerelem nem ugyanabban a pillanatban születik meg, hanem az egyiknél rögtön, a másiknál viszont hosszabb idő alatt? Az ezoterikus tanok szerint aki azonnal beleszeret a másikba, az még érzi, hogy tartozik a szerelmének. Az első lépések megtételével a karmájuk feloldásán dolgozik. A másik először ellenszegül, mert úgy ­érzi, nincs közük egymáshoz. A környezetük ilyen esetekben úgy vélekedik, hogy a szerelmes bolondja lett a másiknak, aki viszont csak szimpátiát érez. A szerelmes felet azért nem sújtja le a másik viselkedése, és azért harcol tovább, mert most próbálja mindazt odaadni, amit az előző inkarnációban elmulasztott.

Éppen így alakult Rubint Réka és Schobert Norbert kapcsolata. Találkozásuk első pillanatában Norbi úgy érezte, nem kell tovább keresgélnie, Réka az igazi, megtalálta a nagy Őt. Közeledni próbált, ám Réka elutasította. Norbi azonban annyira kitartó volt, hogy Réka végül beadta a derekát, és ezzel nemcsak a férfi felé dolgozta le a karmáját – elfogadta őt társnak –, hanem a sajátját is teljesíteni tudta vele: nagy­ családot hoztak létre és megteremtették a hírnevüket.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete