Lélek Sztárok

Nagy fogyása után merész fotóval jelentkezett Liptai Claudia: sosem mutatta meg magát ilyen kevés textilben

A műsorvezető az utóbbi időben hanyagolta a zsíros ételeket és nem csábult el egy pékség kirakata előtt, vagy a benzinkúton egy szalámis szendvicsre, mint korábban.

Rettegett az 50. születésnapjától, de amikor eljött a nap, Clau­dia egy merész, fürdőruhás fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. A műsorvezető jó egészségben, a szerettei körében Horvátországban ünnepelte a kerek évfordulót. „Január elseje óta féltem ettől a naptól. A számtól, ami kimondva nem hangzott túl fényesen” – mondta, de nem volt oka az aggodalomra. A családjával és a barátaival töltötte a jeles napot. A fotót pedig azért vállalta be, mert a következő évei merészségét kívánja demonstrálni vele.

Claudia egyébként nem is olyan régen árulta el a Meglepetés magazinnak, hogy tíz kilót fogyott.

Reggelente egy órával előbb kelek, és egész napra elkészítem az egészséges ételeimet, amiket műanyag dobozokba teszek, és viszem magammal, így nem csábulok el a pékség kirakata előtt vagy a benzinkútnál egy szalámis szendvicsre. Többnyire zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat eszem. Kockára vágott sárgarépát, spárgát sonkával. Ezenkívül elkezdtem edzeni, most ismét nagyon fontos az erőnlétem.

Azért is hozta formába magát, mert az önálló estjével, a Clauságokkal járja az ország kulturális központjait, művelődési házait. „Egyedül vagyok a színpadon, és azt szeretném, ha a közönség élvezné az előadást, és nem mellesleg csinosnak is látna. A műsoromban az életemről mesélek, amiben bőven volt sírás és nevetés. Nosztalgiára hajlamos vagyok, humoros formában, időutazásra is hívom a jelenlévőket. Szeretném, ha jól éreznék magukat, és úgy mennének haza, hogy érdemes volt egy estét eltölteni velem.”

Fotó: Birton Szabolcs, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete