Címlapsztori Sztárok

Tíz kilót fogyott Liptai Claudia: „Szeretném, ha a közönség csinosnak látna”

Két hónap múlva ötven éves lesz a színésznő, aki ugyan nem mindig figyel ennyire a kalóriákra, de most nyomós oka van rá.

Két hónap múlva ötvenéves lesz, és még mindig képes lelkesen rajongani, többek között a brit királyi családért.

„Rajongásom tárgya elsősorban a királynő, II. Erzsébet volt. Tavaly nyáron kiutaztam Londonba, az uralkodásának platina évfordulójára. Az angolszász dolgok iránti lelkesedésemre találtam is némiképp magyarázatot. Megcsináltattam a géntérképemet, és kiderült, hogy az őseim révén 10%-ban angol vér csörgedezik az ereimben” – árulja el. Legyen bármennyire is angol, a britek nemzeti ételét, a ­fish and chipset (sült hal és sült krumpli) mostanában hanyagolja, és ez már észrevehető az alakján.

„Tíz kilót sikerült leadnom – mondja büszkén. – Reggelente egy órával előbb kelek, és egész napra elkészítem az egészséges ételeimet, amiket műanyag dobozokba teszek, és viszem magammal, így nem csábulok el a pékség kirakata előtt vagy a benzinkútnál egy szalámis szendvicsre. Többnyire zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat eszem. Kockára vágott sárgarépát, spárgát sonkával. Ezenkívül elkezdtem edzeni, most ismét nagyon fontos az erőnlétem.

Azért is hozta formába magát, mert az önálló estjével, a Clauságokkal járja az ország kulturális központjait, művelődési házait. „Egyedül vagyok a színpadon, és azt szeretném, ha a közönség élvezné az előadást, és nem mellesleg csinosnak is látna. A műsoromban az életemről mesélek, amiben bőven volt sírás és nevetés. Nosztalgiára hajlamos vagyok, humoros formában, időutazásra is hívom a jelenlévőket. Szeretném, ha jól éreznék magukat, és úgy mennének haza, hogy érdemes volt egy estét eltölteni velem.”

Fotó: Birton Szabolcs, Facebook

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete