Ezotéria

Nevében a szerelme: így számolhatja ki, milyen párkapcsolatot szán önnek a sors a számmisztika szerint

A számmisztika és az asztrológia kombinációja segítségével megtudhatja, hogyan bánt partnereivel az előző életeiben, és milyen érzelmi helyzeteket kell most megoldania, hogy helyreállítsa az egyensúlyt.

Így jön ki az eredmény:

Először ismerje meg a szívszámát:
Alakítsa számokká a teljes nevében található magánhangzókat, és adja össze ezeket a számokat. Ha kétjegyű szám a végeredmény, annak a számjegyeit is adja össze. Ha két keresztneve van, mindkettőt vegye figyelembe.
Ezután adja hozzá az eredményhez a karma számát, a 7-et. Végül keresse ki összeállításunkból, mi jellemző önre.

Példa: Kovács Éva

7 + 1 + 5 + 1 = 14

1 + 4 = 5

A szívszám 5 + a karma száma: 7

5 + 7 = 12

1 + 2 =3

A szerelmi karma száma: 3

Milyen számok felelnek meg az egyes magánhangzóknak?

1: a, á, i , í

5: e, é

6: u, ú, ü, ű

7: o, ó, ö, ő

1: A Nap ragyogása

Az előző életeiben: Sokszor volt magányos társkereső. Gyakran olyanokat talált, akik méltatlanok voltak önhöz, és megszegték a kölcsönösen érvényes szabályokat. Ez egy idő után bizalmatlanná tette.
A jelen életben: Ma már nem jellemző önre a bizalmatlanság. Párkapcsolatában inkább ambiciózus, és szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogyan ön akarja. Vigyázzon, hogy ne uralkodjon a partnere fölött, mert ez akár kenyértöréshez is vezethet.

2: A Hold fénye

Az előző életeiben: Előfordult, hogy elfojtotta, nem vallotta be az érzéseit, vagy titkolta a szerelmét. Érdekkapcsolatban élt, miközben csendben vágyakozott valaki más után.
A jelen életben: Karmikus feladata, hogy nyíltan kimutassa érzéseit, megvallja, mit érez a másik iránt, és csak olyan kapcsolatba, házasságba menjen bele, ahol őszinték az érzései. Csak így nyerheti el a boldogságot.

3: A Jupiter jósága

Az előző életeiben: Nagyon jó ember volt, ám ennek ellenére nem mindig volt a hűség szobra. Egyetlen pillanatra sem tudott megnyugodni, újabb és újabb kalandokat keresett.
A jelen életben: A legfontosabb az ön számára a családalapítás, és az, hogy ellenálljon a kísértéseknek. Ne bonyolódjon párhuzamos viszonyokba, keressen olyan embert, akire fel tud nézni. A sors a tapasztalatok jegyében lehetőséget kínálhat arra, hogy külföldi partnerrel kösse össze az életét. Az is lehet, hogy párjával hosszabb időt tölt idegen földön.

4: Az Uránusz különlegessége

Az előző életeiben: Olyasvalakit szeretett, akit nem lehetett – akár a származása, a bőrszíne, a társadalmi helyzete miatt –, ezért inkább kitombolta magát, és a felszínes viszonyokat választotta. Abban a kapcsolatban is benne maradhatott, amelyben a másik nem érdekelte, ezért folyamatosan bánatot okozott neki.
A jelen életben: A sors olyan partnert hozhat, akit a környezete nehezen fogad el. Azt viszont helyesen érzik, hogy a sors is egymásnak teremtette kettőjüket, ezért minden kihívás ellenére vállalja őt, ezzel teljesítve a karmáját.

5: A Merkúr csillogása

Az előző életeiben: Praktikus és hűséges egyéniség volt. Olyan párt választott, aki mindent meg tudott csinálni, mindent el tudott intézni, ezért önnek kevesebb feladata maradt. Ehhez az emberhez viszont sokáig hű maradt.
A jelen életben: Tegye magát hasznossá a párkapcsolatban, ne a másiktól várja el a cselekvést. Vegye ki ön is a részét a feladatokból. Ha pedig már nem szereti őt, és jön az új szerelem, akkor ne álljon ellen, merjen változtatni – kivéve, ha kiszolgáltatott, beteg embert hagyna el.

6: A Vénusz gyengédsége

Az előző életeiben: Semmitől sem félt jobban, mint az egyedülléttől. Ezért méltatlan kapcsolatba is belemehetett, és még akkor is ragaszkodhatott hozzá, amikor a partnere inkább kilépett volna belőle.
A jelen életben: Még mindig tart az egyedülléttől, a magánytól, de szerencsére már nagyot lépett előle a sorskeréken. Épp ezért a méltánytalanságot nem tűri, csak az egyenrangú kapcsolatokban marad meg tartósan. Ne vállalja fel többször az alárendelt szerepet!

7: A Neptunusz álma

Az előző életeiben: Szoronghatott a jövő miatt, és úgy érezhette, támaszra van szüksége az életben, ezért ügyelt, hogy jól házasodjon. A biztos kapcsolat mellett plátóian rajonghatott művészetekért, hírességekért, világfikért, de nem akarta igazán, hogy ezek a kapcsolatok valóra is váljanak.
A jelen életben: Romantikus ember, aki teljes szívvel és őszintén szeret. Most is szüksége lenne a biztos támaszra, de csak olyan kapcsolatba megy bele, amelyben mindketten egyformán szeretnek. Csakis az őszinte elfogadás és az egyforma értékrend számít, ez az életre szóló kapcsolat titka.

8: A Szaturnusz hatalma

Az előző életeiben: Nagyon erős egyéniség volt, talán épp ez a keménység, kötelességtudat lehetett az, ami miatt sokszor volt egyedül. Nem bízott meg igazán senkiben, a társas magányt is megtapasztalta, de ez nem okozott súlyos problémát önnek.
A jelen életben: Távolságtartónak tűnik, bár valójában melegszívű. Ne féljen közel engedni magához az embereket, és ne rejtse el az érzelmeit. Olyan valakivel is összehozhatja a sors, aki képes lehet feltörni a kemény páncélját, így megismerheti az igazi szerelmet.

9: A Mars ereje

Az előző életeiben: Előfordult, hogy valaki, akit szeretett, bolondot csinált önből. Ám ha a kapcsolata zátonyra futott, nem csüggedt el, hanem újat keresett. Szerelmi élete néha igen zajos volt.
A jelen életben: Heves vérmérsékletű, és imádja a függetlenséget. A kapcsolatban is szereti megőrizni az önállóságát, ebből azonban kisebb-nagyobb súrlódások lehetnek. Néha kössön kompromisszumot! Előfordulhat, hogy ön csinál valakiből bolondot, emiatt pedig lelkiismeret-furdalás gyötörheti. A társa sokszor észre sem veszi, hogy azt teszi, amit ön szeretne, így ez nem fenyegeti a kapcsolatuk szilárdságát.

Szöveg: Izing Klára

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete