Sztárok

Sztárok és felsőbb erők: Judy szelleműzőt hívott, Jennifer Aniston kártyát vet

A hírességek is hisznek az ezoterikus világban! Sőt, egyre gyakrabban fordulnak segítségért a felsőbb erőkhöz egy-egy élethelyzetben.

Elűzte a szellemeket!

A Groovehose énekesnőjének, Judy-nak meggyűlt már a baja a szellemvilággal. Miután beköltöztek frissen felújított otthonukba, jó ideig nem volt nyugalmuk. „Szikrát vetett a tévénk, lerobbant az autónk, a kutyánk félt az egyik kerti székünktől, a kislányunk, Maya a semmire mosolygott a hálószobában. A jéghegy csúcsát az jelentette, amikor egyszerre égett ki nálunk két konnektor, és lobbant lángra a fürdőszoba. Kész szerencse, hogy a férjem időben hazaért, és nem égett le a ház, velünk együtt, mert mi, Mayával épp szundikáltunk” – mesélt korábban Judy a borzongató élményekről, amelyeknek az vetett véget, hogy Buda Tamás szelleműző és táltos tértisztítást tartott az énekesnő otthonában. Miután ez megtörtént, a házzal és annak hangulatával kapcsolatos problémák egy csapásra megszűntek, és Judy-ék azóta is nyugodtan élhetnek.

Beszélget a túlvilággal!

Kate Hudson arról mesélt egy tévéshow-ban, hogy ő és az édesanyja képesek kapcsolatot teremteni a túlvilági lelkekkel. „Nem a szemünkkel látjuk, hanem érezzük, hogy itt van egy másik lélek, pedig egyedül vagyunk a szobában. Én, ha szellemet érzékelek, mindig elmondom neki, milyen évet írunk, és azt is, hogy ennek okán ő nem tartozik ide – meséli a színésznő. – Megesett már, hogy egy-egy kóbor lélek valamelyik barátom mellé szegődött, amiből ő csak annyit érzékelt, hogy szorong, frusztrált, rosszkedvű és nem alakulnak jól a dolgai. Én érzékeltem mellette a szellemet, és felhívtam a szíves figyelmét, hogy távozzon.” Ki tudja, ha Kate Hudson a színésznői babérok learatása után talán hivatást vált, és szelleműzőnek áll!

Kártyát vet magának!

Jennifer Aniston nem titkolja, válása után úgy sikerült talpra állnia, hogy életszemléletet és életmódot váltott. Nagyon össze volt törve, így hát jógázni és meditálni kezdett, csak így volt képes lecsitítani a lelkében dúló viharokat. „Ebben az időszakban ismerkedtem meg a tarot kártyával – nyilatkozta egyszer. – Az első időszakban egy jósnő ismerősömhöz jártam, ám olyan sokszor jutott eszembe, hogy egy-egy élethelyzetben megnézném, mit mond a kártya, hogy jobbnak láttam, ha én magam is megtanulom a használatát. Ma már ha nem is minden nap, de minden döntésem előtt segítségül hívom a felsőbb erőket, és kivétel nélkül hallgatok az üzenetekre. Ugyanis volt, amikor nem tettem, és az mindig megbosszulta magát. Nem érdemes szembemenni a kártya tanácsával.”