Sztár

Titokban vitte randizni az édesanyja Szandit: „Ösztönösen megérezte, hogy Csabira van szükségem”

Megkérdeztük Szandit, mit tesz másként vagy ugyanúgy, mint édesanyja, amikor annyi idős volt, mint ő!

A cikk eredetileg 2012-ben jelent meg a Meglepetés magazinban.

Fontos a család

„Amikor anyukám 35 éves volt, mint most én, már férjnél volt, és két lányt nevelt, a nővéremet, Vikit és engem. Én is csak családban tudom elképzelni az életem. Fiatalon mentem férjhez, három gyerekem van. Blanka 12, Domonkos 10, Csabika 6 éves. A férjemet, Bogdán Csabát húsz évvel ezelőtt ismertem meg. Anyukám több mint három évtizedet élt együtt az édesapámmal, a házasságuk apukám tragikus halála miatt ért véget.”

Felnőttként is tanulnak

„Magamra ismerek anyukámban. A munkája mellett ő is mindig tanult, képezte magát. Régebben bérszámfejtéssel, könyveléssel foglalkozott. Most már gazdasági igazgató. Amikor kicsi voltam, nem volt külön íróasztala, így az ebédlőasztalon dolgozott, készült fel a vizsgáira. Akkoriban még nem volt számítógép, mindent elleptek a papírok. Az éneklés mellett én is tanulok. Jelenleg a testnevelési főiskola sportszervező-menedzser tanfolyamára járok. Azzal, hogy újra beültem az iskolapadba, színesebb, sokrétűbb az életem.”

„Megérezte, hogy milyen férfi illik hozzám”

„16 éves voltam, amikor megismerkedtem a nálam 16 évvel idősebb férjemmel. Apukám nagyon ellenezte a kapcsolatunkat, így anyukám falazott nekem. Ő tette lehetővé, hogy titokban találkozzam Csabival. Anyukám ösztönösen megérezte, hogy nekem egy komoly férfira van szükségem, aki mellett biztonságban érezhetem magam.”

Anna is énekelt

„Anyukám gyerekként énekkaros volt, és jellegzetes éles hangja miatt gyakran állították a kórus élére, ő azonban nem szeretett szerepelni, ezért aztán abba is hagyta az éneklést. Én egy tehetségkutatón tűntem fel, 12 évesen, egy évvel később pedig már saját szólólemezem volt. Szeretek énekelni és színpadon állni. Ezt tehát nem anyukámtól örököltem.”

„Telket vettünk nekem”

„Amikor ismert lettem, furcsa helyzet állt elő. Többet kerestem, mint a szüleim. De a pénzt mindig értelmes dolgokra költöttem, hiszen ezt láttam otthon is. Szüleimnek köszönhető, hogy az első nagyobb keresetemből vásároltunk nekem egy telket. Erre később a férjemmel felhúztunk egy házat. Jelenleg is itt élünk a gyerekeinkkel.”

Rántott hús és sült krumpli

„Anyu istenien főz, és én is majdnem mindennap főzök a családomnak. Nincs könnyű dolgom, mert a gyerekek finnyásak, amit megeszik az egyik, a másik ki nem állhatja. Csak egy ételt szeretnek mindhárman: a rántott húst sült krumplival. Ha biztosra akarok menni, ez kerül az asztalra. Egyébként anyukám is mindig ezt készíti, amikor az unokák nála vannak.”

„Vékony alkatát örököltem”

„Szerencsés vagyok, mert anyukám vékony alkatát örököltem. Azt mondják, ahogy múlnak az évek, úgy hasonlítok egyre jobban rá. Nem csak a külsőnk, de a gesztikulálásaink, a mozdulataink és a temperamentumunk is megegyező. Anyu pont olyan, mint én. Egyikünk sem tud tétlenül ülni. Ha valaki megpróbálna minket bezárni egy szobába, széttörnénk a falakat, csak hogy kijussunk onnan.”

Fotó: TV2