Lélek

Ebből bizony még bármi lehet: 11 jel, hogy sikeres volt az első randi

Mindig izgatottan készülünk az első randira, titkon abban reménykedünk, hogy most végre megtaláljuk az igazit. Utána viszont ólomlábakon jár az idő, amíg ki nem derül, hogy lesz-e folytatás.

Nem a szavak a legfontosabbak

„Nem az a legárulkodóbb, hogy ki mit mond a másiknak az első találkozás alkalmával. Ennél sokkal fontosabb a testbeszéd, a nem verbális kommunikáció. Ha nyitott, mosolygós a partnerünk, akkor szinte biztos, hogy tetszünk neki.” – mondta a pszichológus.

Ha nekünk jó volt, neki is

„Nagyon figyeljünk a saját érzéseinkre. Gondoljuk végig, hogy mit vált ki belőlünk ez a találkozó, hogy érezzük magunkat. Ezek  ugyanis általában kölcsönösek, tehát, ha bennünk pozitív gondolatok vannak, akkor a másik is így gondol ránk.” – mondta a szakértő.

Sokáig tartott a randi

Amikor jól érezzük magunkat az első randin, akkor szeretnénk, ha sosem érne véget. Ha legalább egy órán át tudunk önfeledten beszélgetni, az arra utal, hogy mindketten élveztük a másik társaságát. Ha hosszú percekig csendben ülünk egymással szemben, és az óránkat lessük, akkor a másik is alig várja, hogy vége legyen ennek a kínos szituációnak.

Érintés

Érdemes odafigyelnünk az olyan apróságnak tűnő részletekre, hogy hozzánk ér-e a másik. Ha egy véletlennek álcázott akcióval megérinti a kezünket, arcunkat, hajunkat, akkor az mindenképpen jó jel, hiszen vágyik a közelségünkre. De ez persze nem azt jelenti, hogy ha pofátlanul letámad minket a másik, és össze-vissza tapogat, akkor még jobban oda van értünk. Az inkább arra jel, hogy meneküljünk!

Hosszadalmas búcsúzkodás

Ha a randi végén hazakísér minket a partnerünk, és azt tapasztaljuk, hogy nem akar még menni, húzza az időt, belekezd újabb és újabb témába, kedveskedik, akkor az nagyon jó jel! Ha viszont egy idióta indokkal elsiet, akkor nem valószínű, hogy lesz folytatás.

A család is szóba kerül

Ha egy férfi a szüleiről, beszél, édesapjával való kapcsolatáról, gyerekkori élményekről, akkor az azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott minket. Gondoljunk csak bele! Ha valaki nekünk nem szimpatikus, nem akarjuk többé látni, akkor biztos, hogy nem mesélünk neki a családunkról! Az is bíztató, ha a jövőjét hozza szóba, a terveiről, vágyairól, álmairól. Persze az ijesztő, ha már az esküvőnket tervezgeti, és a közös gyerekeink nevére tesz javaslatokat.

Néma telefon

Sokat elárul egy megcsörrenő telefon. Ha meg sem nézi, hogy ki keresi, csak kinyomja, és aztán le is némítja, esetleg kikapcsolja, akkor kíváncsi ránk, és nem szeretné, hogy bármi elvonja a figyelmét. De az is lehet, hogy egyszerűen csak illedelmes, nem akar nekünk csalódást okozni. Mindkettőnek örülhetünk!

Szemkontaktus

Ha a randi alatt szinte végig kölcsönösen keressük egymás tekintetét, akkor az jót jelent. Ha ugyanis valaki taszít minket, vagy nem kedveljük, akkor nem szívesen nézünk rá, de szemezni pláne nem vagyunk képesek vele.

Vibrálás

Azt azonnal megérezzük, ha egy férfival vibrál közöttünk a levegő. Ez az, amikor egy véletlen érintéstől is bizseregni kezd a tarkónk. Az esetek többségében ez kölcsönös, de ha ez nem nyugtat meg minket, akkor figyeljük a másik reakcióit. Ha szexuális vonzódik hozzánk, akkor azt látjuk a szemében.

Forró csók

Ha búcsúzáskor nem marad el az a bizonyos csók, akkor számíthatunk rá, hogy lesz folytatás. Főként akkor, ha az a csók olyan, hogy beleremeg a lábunk, és azt érezzük, hogy a másik nem szeretne megállni, folytatná, sőt, az éjszakát is szívesen velünk töltené.

Új időpont

Amennyiben partnerünk már a következő találkozónkat tervezi, és az iránt érdeklődik, hogy mikor érünk rá, és mihez lennek kedvünk, akkor nyugodtan hátradőlhetünk. Lesz folytatás!

Fotó: Pexels