Ezotéria

A nyárutó mágikus kövei: speciális ásvány segít megtalálni a szerelmet, más vonzza be a szerencsét

A különböző kristályokkal sokat tehetünk azért, hogy jól sikerüljön a nyaralásunk. Összegyűjtöttünk néhányat!

Önbizalom, nyugalom

Amikor útra kelünk, mindannyiunkban van egy kis izgalom. Valakinél ez még egészséges mértékű, más azonban egészen megbénul az új emberek, az új hely és helyzetek okozta stressztől. Ezeket könnyen elfelejthetjük, ha lazuritot viselünk, ugyanis ez a kő kimondottan idegnyugtató hatású. Az aventurin bátorságot és nyugalmat biztosít, jókedvűvé, felszabadulttá tesz, így könnyen a nyaralóhely kedvencei lehetünk. A citrin önbizalmunknak ad nagy lökést, a szodalit pedig bátorságunkhoz tesz hozzá egy nagy lapáttal.

  • Ha régóta álmodozott róla, hogy kipróbálja a vadvízi evezést vagy valamilyen extrém sportot, amit a tengerparton kínálnak, most nem fog inába szállni a bátorsága.
  • Ha azt szeretnénk, hogy a nyaralást egy óriási nagy boldogsághétnek fogjuk fel, legyen nálunk napkő, hiszen ez növeli örömérzetünket.

Szerencse

Aki útra kell, annak fontos, hogy szerencse kísérje lépteit. És nem csak akkor, ha egy kaszinóvárosba visz az utunk! A macskaszem önbizalmat, boldogságot és derűt hoz az életünkbe, emellett pedig arról is gondoskodik, hogy szerencsések legyünk. A kizopráz szintén meghozza a szerencsénket, ráadásul növeli az önbizalmat, és hogy felismerjük, kik is vagyunk valójában. A jáspis is szerencsehozó kő.

Szerelem

Sokan úgy gondolják, hogy a nyár a szerelem évszaka, és ha eddig nem sikerült megtalálniuk álmaik lovagját vagy asszonyát, akkor ez majd most megvalósul. Egy nyaralás alatt az emberek nyitottabbak, könnyebben ismerkednek, de néhány kristállyal, kővel is sokat tehetünk azért, hogy a nagy érzelem végre ránk találjon.

A rózsakvarc a szerelem köve, ezt mindenképpen érdemes viselni, ráadásul, a hölgyeknek különösen jó kisugárzása lesz ezektől a rózsaszín ékszerektől. A cirkon szexuális energiánkat növeli, ezért az ellenkező nem számára szinte ellenállhatatlanok leszünk, viszont annyira nagy ereje van, hogy ne hordjuk állandóan, ugyanis ezzel épp az ellenkező hatást érhetjük el: lemeríti viselőjét. A malachit szívcsakránk működését harmonizálja, nyitottabbak leszünk az újra, könnyebben meglátjuk, hogy valaki érdeklődik irántunk.

Biztonságérzet, védelem

Nyaralás közben a legjobb, ha hegyikristályt mindenképpen viszünk magunkkal, ugyanis ez nemcsak megvéd minket minden bajtól, de energiánkat is harmonizálja, és jobb kisugárzásunkkal hamarabb találunk barátokat, új ismerősöket a nyaralóhelyen.

Az obszidián, mivel a gyökércsakrára fejti ki áldásos hatását, segít, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat. Vigyázat! A másokba vetett hitünket is megerősíti, de azért újonnan szerzett ismerőseinkkel ne osszuk meg minden titkunkat.

Tipp

Aki messzi útra utazik, szeretné magát és családját is biztonságban tudni. Ebben az esetben viseljünk turmalint, ugyanis ez az a kő, amely megvéd minket minden balesettől. Ha autóval érjük el célunkat, a kocsiba is tehetünk ebből a kőből.

Fotó: shutterstock