Címlapsztori Sztár

Édesanyja tragédiájáról beszélt Dundika: „Elütötték a zebrán a húgommal”

A modell édesanyjának maradandó sérülései lettek, leszázalékolták. Hajni kötelességének érzi, hogy támogassa.

A cikk eredetileg 2013-ban jelent meg a Meglepetés magazinban. Akkor arról kérdeztük a modellt, hogy mit tesz másként, vagy éppen ugyanúgy, mint az édesanyja, Rozália, amikor annyi idős volt, mint ő.

„Szerintem csak a szemem színe hasonlít anyukáméra, bár mások azt mondják, az arcunk is. Úgy hiszem, sokkal inkább hasonlítok az anyai nagymamámra.”

„Anyukám Hajninak hív”

„Eredeti nevem Hornyák Hajnalka. Édesanyámnak nagyon tetszik ez a név, és a mai napig Hajninak hív. Én régebben nem szerettem a keresztnevemet. Aztán, amikor megtudtam, hogy a Hajnalka egy kék színű, apró, mezei virág neve is egyben, akkor már jobban elfogadtam, de a közönség csak Dundika néven ismer. Az egyik legjobb barátom akasztotta rám ezt a becenevet.”

„Nem tervezett gyerek vagyok”

„A családi legendárium szerint véletlenül jöttem össze, anyukám 19 éves korában hozott a világra. Két testvérem van, egy húgom és egy öcsém. Nekem eddig egy kisfiam született, Marián. Ő most kétéves. A párommal, Majkával szeretnénk, ha minél előbb születne egy kislányunk is.”

„A szüleim elváltak, amikor az öcsém betöltötte a 18. évét. Anyukám most egyedül él. Érdekes, de egyszer már én is elváltam. Az első házasságom nem sikerült.”

„Fizikai munkát végzett”

„A szüleim gyári munkások voltak, anyu a csirkefeldolgozóban dolgozott, apukám a gumigyárban. Sajnos 1997-ben egy autós elütötte anyut és a húgomat a zebrán. A balesetből kifolyólag maradandó sérülései lettek, leszázalékolták. Kötelességemnek érzem anyukámat anyagilag is támogatni. Szívből segítek neki.”

Karda Bea apukája tanította

„Anyukám énekesnő szeretett volna lenni. Annak idején Karda Bea apukájánál tanult énekelni. Néhány énekversenyen is szerepelt, csakhogy közben becsúsztam én, majd jöttek a testvéreim, így az álma nem valósult meg. Én is szeretek énekelni, egyelőre csak a saját kedvtelésemre teszem, de a jövőben az sem kizárt, hogy komolyabban foglalkozzak az énekléssel.”

Nem megosztó személyiség

„Édesanyám jóindulatú, érzelmes nő. Nem megosztó személyiség. Mindenki segítőkésznek tartja. Ő akkor boldog, ha a gyerekei boldogok, a saját vágyait mindig háttérbe szorítja. Mióta megszületett a kisfiam, valahogy így vagyok ezzel én is. Magamra alig költök.”

„Elértem, amit akartam”

„Kilencéves koromban anyukám íratott be a modelliskolába, ő látta meg bennem, hogy sikeres lehetek ezen a területen. Fotómodellként elértem, amit akartam, feljutottam a csúcsra. Most, 30 éves koromban már az anyaság és a család a legfontosabb számomra.”

Fotó: archív

Címkék: