Sztár

Ábrahám Edit 67 évesen jobb formában van, mint valaha: „A nyugdíjban élvezem, hogy már nem kell megfelelnem”

A színésznő néhány hónap leforgása alatt nyolc kilót fogyott, és amire nagyon büszke, hogy egy éve tartani tudja a súlyát. Nagyon csinos. Hogy mi a titok?

„Gyógynövénykészítményt szedek, aminek segítségével leszoktam a nassolásról. Az étkezések előtt mindig iszom egy pohár vizet, a testsúlycsökkentő hatására lecsökkent az étvágyam, így az sem jelent önsanyargatást, hogy hat óra után már nem nyitom ki a hűtőszekrényt élelem után kutatva. Ezenkívül itthon tornázom, nyáron strandolok és sétálok.”

Edit, aki a nagyszülőséget imádja, de azt a szót, hogy nyugdíjas, nem szereti.

„Sajnos a nyugdíjas nénikről egy öregasszony jut az emberek eszébe Magyarországon. Én pedig nem érzem a koromat. Pörgős életet élek, és nyitott vagyok a világ dolgaira, az újdonságokra. Jövök-megyek, társ nélkül is feltalálom magam. A családomtól rengeteg szeretetet kapok, örök optimista vagyok. Sportolok, és az elmémet is frissen tartom, sokat olvasok, rendszeresen fejtem a keresztrejtvényeket. A nyugdíjban élvezem, hogy már nem kell megfelelnem, és ha kell, ingyen utazom a tömegközlekedésen, kedvezményesen mehetek moziba és uszodába.”

Fotó: Schumy Csaba

Smink: Szabó Lilla • Haj: Győrfy Anita • Stylist: Bendes Bianka • Ruha: C&A, Mohito, Reserved, Van Graaf