Ezotéria

Minden erejére szüksége lesz a héten ennek a 3 csillagjegynek: szeptember 17. – szeptember 23.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Tele van energiával, ez sokat segít abban, hogy időben végezzen a feladataival. Lelkesen vállal el újabb és újabb megbízásokat, mert szeretné bizonyítani a rátermettségét és a nélkülözhetetlenségét. A kollégáit is könnyedén meg­győzi az igazáról, ők is követni kezdik az ön munkamódszerét. Egyre azonban vigyázzon: a nagy lendületben ne feledkezzen meg azokról, akiket szeret! A kedvese megértő, de igényli a romantikát és a figyelmét.

BIKA
IV.21.–V.20.
Képes a sarkára állni, ez azonban óhatatlanul vitákhoz vezethet. Nem mindegy, mit és hogyan mond a többieknek, nem érdemes megsértenie őket. A feszültséget inkább testmozgással vezesse le, ne zúdítsa az ön mellett élők nyakába! A magánéletében is vitaveszélyes ez az időszak – legalább néha kössön kompromisszumot! A legjobb, ha hátralép egy lépést, és tárgyilagosan néz rá az ügyeire. Ossza be az erejét, ne aprózza el magát!

IKREK
V.21.–VI.21.
A békéltető szerepét ölti magára: diplomáciai érzéke és önbizalma mindenkire nagy hatással van. Ragaszkodjon az elképzeléseihez, mert most képes őket keresztülvinni. A munkahelyén egyedül is sokat elérhet, de a csapatmunkában is jeleskedik. Legyen büszke az eredményeire! Ne maradjon láthatatlan, arassa le bátran, az elismerést! Töltsön elegendő időt a kedvesével, ha pedig párt keres, most jó esélye van rá, hogy meg is találja.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Teremtsen egyensúlyt aközött, ami önt érdekli, és aközött, ami a kedvesét foglalkoztatja. Magabiztossága mások számára is meggyőző lehet, ezért, ha épp egyedül van, itt a jó alkalom arra, hogy változtasson ezen a helyzeten. A munkában most nagyon eredményes, különösen a megbeszélések és az adminisztratív feladatok terén hatékony. Intézzen el annyit belőlük, amennyit csak lehet, amíg ilyen kiváló formában van!

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
A kritika nem feltétlenül sértés! Időnként tanulni is lehet belőle. A lendületét ne mások legyőzésére használja, hanem arra, hogy együtt, összefogva érjenek el komoly eredményeket! A stressz legjobb gyógyszere a sport, de ne terhelje túl magát: inkább sétáljon, mint fusson! A magánéletében most jobb, ha előveszi minden óvatosságát, és kétszer is meggondolja, mit mond a kedvesének. Nem éri meg bántónak lennie.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Kiváló kommunikációs készségről tesz tanúbizonyságot. Mindenki élvezi, ha önnel társaloghat, különösen, ha olyasmiről van szó, ami önt érdekli. Egy régi hobbiját is örömmel eleveníti fel. A munkában hallgasson az intuíciójára, mert az utat mutathat önnek. A párkapcsolatában megoldódhat egy régi probléma, de az sem lehetetlen, hogy a következő szintre lépnek. Ha egyedül van, a következő randevú komoly jelentőséggel bírhat.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Vegye lazábbra a feladatait, ne vállaljon túl sokat, mert nem biztos, hogy ugyanilyen könnyen halad majd tovább. Ha a munkahelyén nehezebb helyzetbe kerül, maradjon nyugodt. Ne aggódjon túlságosan, az ilyen konfliktusok ugyanolyan gyorsan le is csengenek, ahogy kirobbantak. Csak akkor fejtse ki higgadtan az álláspontját, , ha nagyon fontos kérdésről van szó. A párkapcsolatában fellobbanhat az érzékiség.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Ennek az időszaknak az együttműködés a kulcsa. Legyen jóindulatú másokkal, és közben figyeljen oda nagyon arra, ami kizárólag az ön feladata! Nyújtsa a lehető legjobb teljesítményt! Közben a munka és a magánélet egyensúlyáról se feledkezzen meg, a kedvesét lepje meg spontán programokkal és apró ajándékokkal! Ne engedje el a füle mellett, amit mondani akar önnek! Hálás lesz érte, ha tudja, hogy ön mindig meghallgatja.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Az esetleges konfliktusokat igyekezzen kevésbé tüzesen elintézni, hiszen mindenki nagyra értékeli, amikor figyelembe veszik a nézőpontját. A baráti találkozók feltölthetik, fogadja el bátran a meghívásokat. De itt is számoljon el tízig, mielőtt vitába bocsátkozna! A munkahelyén sok feladat várja. Mielőtt hozzálátna az elvégzésükhöz, mindig hallgassa meg a többiek véleményét is: több szem többet lát, együtt előrébb jutnak.

BAK
XII.22.–I.20.
Régen volt ilyen vonzó a másik nem számára: ha párt keres, tartsa nyitva a szemét, mert most sorra érkeznek a lehetőségek. Szinte mindenki flörtölni akar önnel. Ha már kapcsolatban él, újra elvarázsolhatja a partnerét. Kifogyhatatlan energiája a munkahelyén is inspirációt jelent mások számára. Most azok a vezetők is meglátják önben a lehetőséget, akiknek a véleménye a lehető legtöbbet számít az előléptetésnél, fizetésemelésnél.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Ha fenyegetve érzi magát, hajlamos azonnal fellázadni, és provokációval válaszolni a kihívásra. Ez azonban most nem jó politika: ellenségeket szerezhet vele, és nem várt problémákhoz is vezethet a viselkedése. A munkahelyén ne találgasson: ha valamit nem ért, szerezzen információt megbízható forrásból! A párkapcsolatában változásra vágyik: beszéljen erről őszintén a partnerével, így nem érthetik félre egymást!

HALAK
II.20.–III.20.
Annyi lehetőséget talál mind a munkában, mind a magánéletben, hogy alig győz választani közülük. Nézze meg őket alaposan minden oldalról, így az esetleges hátulütőiket is fel tudja térképezni. Örömmel és lelkesedéssel végzi a feladatait, ennek nyomán pedig az eredmények sem maradnak el. Fizikailag is jó formában érzi magát. A barátai folyamatosan keresik a társaságát, még potenciális partnerre is lelhet közöttük.

fotó: pexels

Címkék: