Ezotéria

Óriási elvárásai vannak a Bak férfinak: ezek a csillagjegyek illenek hozzá a szerelemben

Sok szingli Bak vár akár 30-40 éves koráig, hogy megtalálja az igazit. Rendkívüli fegyelmezettsége és felelősségtudata jó családapává teszi, akinek gyerekeivel szemben is óriási elvárásai vannak.

A Bak férfi (december 22. – január 20.)

Már fiatalon kitűnik céltudatosságával, szívósságával. Sokáig a karrier építésével és az anyagiak megteremtésével van elfoglalva. Az érzelmek nem az ő világa, annál gyakorlatiasabb, annyira, hogy partnert is jól körvonalazott elvárások alapján keres. Választottjának mindenekelőtt a társadalmi normáknak kell megfelelnie. Perfekt háztartás, kifogástalan viselkedés és szorgalmas, dolgos családanya az, akit keres. A testi szerelem nagyon fontos a földies csillagjegyeknek, de legalább ugyanannyira a társ megbízhatósága és hűsége. Minden Bak hosszú távra gondolkodik, és kerüli azokat a nőket, akik könnyelműnek és komolytalannak látszanak.

Sok szingli Bak vár akár 30-40 éves koráig, hogy megtalálja az igazit. Rendkívüli fegyelmezettsége és felelősségtudata jó családapává teszi, akinek gyerekeivel szemben is óriási elvárásai vannak. Nem szeret feleslegesen költekezni, gyakran túl szigorú. Otthon is szívesen állít fel szabályokat. Sokuk meggyőződése, hogy mindent jobban tud a másiknál. Minden Bak férfi ragaszkodik az édesanyjához, a családjához, hagyománytisztelő, és folytatja a régi családi szokásokat.

Bak férfi – Kos nő
Ez az akaraterős és céltudatos nő megfelel a Bak magas elvárásainak, csak az alkalmazkodással lehetnek problémáik. Mindketten a saját meggyőződésüket követik, és nincsenek tekintettel a másik belső igényeire. Nem sértődnek meg, de harcolnak egymással.

Bak férfi – Bika nő
Két óvatos és megfontolt ember, akik inkább kettőt alszanak minden problémára, de semmit nem sietnek el. Kiadásaikban is hasonlóan takarékosak, az anyagi gyarapodás mindkettejük vesszőparipája. A dolgos Bakot perfekt otthon és meleg családi légkör várja.

Bak férfi – Ikrek nő
A másság vonzalmát érezhetik először egymás iránt: a Bakból áradó biztonságot és az Ikrek könnyed játékosságát. Hamar kiderül azonban, hogy a mindig mást akaró, másra vágyó Ikrek felboríthatja partnere nyugodt céltudatosságát. Humor azonban van a kapcsolatban.

Bak férfi – Rák nő
Ez az érzékeny és segítőkész családcentrikus „gyermek” csupa érzelem és változó hangulat, ami az érzelmeket hárító Bakot nagy kihívás elé állítja. Ha felvállalja felesége védelmezését és irányítását, érzelmekben ő is gazdagodik. Ideális szülőpár és karmikus kapcsolat.

Bak férfi – Oroszlán nő
Mindketten becsvágyók, és a külvilág elismerésére törekednek, ezért sok energiát fektetnek látványos célok elérésébe. A spórolós Bakot partnere öltözködésmániája egy idő után idegesítheti, és csillogásvágya féltékennyé teheti. Mindketten szívesen uralkodnak.

Bak férfi – Szűz nő
Érzelmeik visszafogottságában kifejezetten hasonlítanak egymásra, amiből hosszabb udvarlási szakasz következik. Egyikük sem szereti elkapkodni a döntéseket, inkább kivár, és a kezdeményezést a másikra hagyja. Ha végre összejönnek, akkor ez egy „holtomiglan” kapcsolat.

Bak férfi – Mérleg nő
Óriási leckéket tartogatnak egymásnak, ezért karmikus a találkozásuk. A csábos Éva megtanul igent és nemet mondani, és felvállalni tetteiért a felelősséget. Bár a Bak magas elvárásai miatt hamar elválhatnak útjaik, a csodálat megmarad egymás iránt.

Bak férfi – Skorpió nő
Hasonlóan magas elvárásaik és szilárdságuk miatt rendkívüli harmónia és tartós boldog kapcsolat megteremtésére képesek, amiből a testi vonzalom sem hiányzik. Zárkózottak, és fél
szavakból is értik egymást. Ez a rafinált nő a férje titkos óhajait is kitalálja.

Bak férfi – Nyilas nő
Ennek az energikus és életvidám nőnek az érdekes, örömteli munka és a barátok az anyagi biztonságnál fontosabbak. Munkamániás partnerének még felesége önállóságát és szabadságigényeit is el kell fogadnia. A férfi kiszámítottsága és józansága kiábrándíthatja.

Bak férfi – Bak nő
Miután sok mindenben azonosan gondolkodnak és reagálnak, nem érhetik őket meglepetések egy házasságban sem. Márpedig mindketten kiszámítottságra és biztonságra vágynak, amit meg is kapnak egymástól. A gyereknevelésben több érzelmet kell mutatniuk.

Bak férfi – Vízöntő nő
Ez a világmegváltó nő nap mint nap felrázza zárkózottságából a gyakorlatias Bakot, és a külvilág iránti nyitottságra inspirálja. Az érzelmek kimutatását mindketten gyengeségnek élik meg, ami a családban lelki sivárságot okozhat. Az intimitás hiányzik.

Bak férfi – Halak nő
Roppant érdekes kombináció, amelyben a varázslatosan érzelmes Halak képes a kemény Bak „megolvasztására”. Ennek a nőnek az egyedülálló alkalmazkodóképessége százszorosan megtérül ebben a kapcsolatban. Biztonságot és nyugalmat élvez.

Fotó: pexels