Ezotéria

A Halak nő könnyebben változik, mint egy kaméleon: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Ki az a férfi, aki ne örülne egy olyan nőnek, aki nem kritizálja, nem féltékeny, legalábbis nem mutatja, és segítőkészen kezeli minden problémáját.

A Halak nő (február 19. – március 20.)

Ez a könnyed és játékos alkat veszi a külvilág impulzusait pozitív és negatív tartalmával együtt, és elfogadja környezetét olyannak, amilyen. Ebből is következik rendkívüli népszerűsége a társkapcsolatokban. Ki az a férfi, aki ne örülne egy olyan nőnek, aki nem kritizálja, nem féltékeny, legalábbis nem mutatja, és segítőkészen kezeli minden problémáját. Elsősorban a földjegyek, közülük is a Bika és a Bak keressék a társaságát, szelíd és csendes viselkedése őket vonzza leginkább. Aki azonban erélyességet, határozottságot és nyíltságot kíván egy nőtől, az csalódhat. Ez a csillagjegy hajlamos arra, hogy úgy beszéljen és cselekedjen, ahogy partnere elvárja tőle, sokszor szinte kaméleon. Mint minden vízjegynek, megvan a sejtelmes titokzatossága, ami különleges vonzerőt ad neki. Egy Halak nő társa sohasem lehet biztos abban, hogy partnerét teljesen kiismeri, ez garantálja, hogy nem válik unalmassá a kapcsolat. Ez a romantikus nőalkat a régi szelíd és nőideált testesíti meg, aki szívesen él másokért. De nem úgy önfeláldozó, mint a Rák, aki túl féltékeny birtoklási vágya miatt. A Halak nő viselkedésében sokszor látványosan szabad, feltétel nélküli szeretete és érzéki odaadása pedig egyedülálló a 12 csillagjegy között.

Halak nő – Kos férfi
A Halak másságuk ellenére kiválóan tudnak bánni a Kos-jegyű partnerrel, különösen női szerepben. Nem kényszerítik és nem dresszírozzák, sőt indulatos kirohanásaikat szelídségükkel lecsendesítik. Mindketten megőrzik a szabadságukat, amire szükségük van.

Halak nő – Bika férfi
A Bika férfi az otthonában csendre, nyugalomra és biztonságra törekszik, elvárja, hogy kényeztessék és kiszolgálják. Erre a szerepre nincs alkalmasabb a Halaknál, akinek pedig éppen partnere szilárdságára, józan ítélőképességére és rendszeretetére van szüksége. Ideális pár!

Halak nő – Ikrek férfi
Mindkettejükben sok a belső ellentmondás és a bizonytalanság, ezért nehezen szánják rá magukat a házasságra. Szabadságvágyukban is hasonlítanak egymáshoz, bár a Halaknak sokkal érzékenyebb, figyelmesebb, ugyanakkor stabilabb férfira lenne szüksége.

Halak nő – Rák férfi
Lelki érzékenységükben és különleges fantáziavilágukban szinte azonosak, biztonságvágyuk és érzelmi igényeik azonban különbözőek. A Halak kötetlen és derűs együttlétre, a Rák pedig mély és tartós kötődésre vágyik. A bizalom légkörének megteremtésén múlik minden.

Halak nő – Oroszlán férfi
Izgalmas, romantikus kapcsolat, sokszor szerelem az első látásra. Ez a nő képes arra, hogy partnerét elkápráztassa, és feltétel nélkül, teljes átéléssel a nap 24 órájában csodálja. Könnyelműségük és luxusigényeik azonban könnyen anyagi problémákhoz vezethetnek.

Halak nő – Szűz férfi
Ez sorsszerű, karmikus kapcsolat, amelyben mindketten alapvető hiányosságaikat tanulhatják meg egymástól. Inkább kiegészítői, semmint ideális társai egymásnak, amit már a kezdeti nézeteltérések is bizonyítanak. A gyakorlati élet útvesztőiben azonban a Szűzzel a Halaknak szerencséje van.

Halak nő – Mérleg férfi
A Halak magába szívja a partner igényeit, és ösztönösen azokat teljesíti a sajátjai helyett. Ebben a tulajdonságában olyan, mint a Mérleg, aki konfliktuskerülésében és kényelmességében is a Halakhoz hasonlít. Őszintétlenséget és felelősséghárítást hoznak ki egymásból.

Halak nő – Skorpió férfi
A gyanakvásra hajlamos Skorpió ki akarja ismerni a társát, és ha csalódik benne, soha nem tud megbocsátani. Boldogságukhoz az is szükséges, hogy ez a féltékeny férfi az alkalmazkodásért és a föltétlen támogatásért cserébe a Halak csapongását és kaotikusságát tolerálja.

Halak nő – Nyilas férfi
Bonyolult és konfliktusos kapcsolat, ugyanis szinte semmiben sem azonosak az igényeik, és teljesen más a gondolkodásuk. A Halak eleinte csodálja vállalkozó kedvű partnerét, és odaadóan segíti őt az önmegvalósításban. Egy idő után azonban elhanyagolva érzi magát.

Halak nő – Bak férfi
Miután a Bak legfőbb erőssége a keménység és a szilárdság, ezt a Halak erényei, a lágyság és
a formálhatóság harmonikusan kiegészítik. Kiváló megérzéseivel és szeretetteljes odafigyelésével ez a nő feloldja partnere szótlanságát, és hosszú távon is boldoggá teszi.

Halak nő –Vízöntő férfi
A statisztikák azt mutatják, hogy gyakori köztük a barátság, de a komolyabb kapcsolat is, holott nagyban különböznek egymástól. A Vízöntő hideg logikája és racionális viselkedése elhidegüléshez vezethet a romantikus Halakban, aki fantáziavilágában magára hagyva érzi magát.

Halak nő – Halak férfi
A Halak férfi gyengédsége és lágysága a családfenntartó szerepben sok lemondást követelhet, ezért itt a nő helyzete könnyebb. Felerősödhet kettejük passzivitásra való hajlama és a gyakorlati életben való járatlanságuk. Itt nincs, aki erélyesen cselekvésre sarkallja a másikat.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete