Ezotéria

A varázslás 7 titka: engedje szabadjára az önben rejlő mágust, használja ki a lappangó teremtőerőt!

Azt hihetnénk, varázsolni csak azok tudnak, akiknek különleges képességeik vannak, de ez nem így van. Haladjunk végig a hét ponton, és legvégül magunk is jóságos varázslókká válunk!

1. A varázslás nem is varázslat!

Nagy, látványos varázslatokat akarunk látni, pedig sokszor a legapróbb változások indítanak el komoly történéseket. Tegyük fel a kérdést az Univerzumnak: „Hogyan tudnám az apró csodákat is varázslatnak felfogni az életemben?”, majd egyszerűen várjuk a választ. A következő varázslásnál tegyük félre a régi beidegződéseket, és figyeljünk a kisebb jelekre is.

2. Tanuljunk meg befelé figyelni!

Akik képesek hallgatni a belső hangra, és nem engedik, hogy az egójuk felülírja a megérzéseiket, sokkal jobban tudnak teremteni, varázsolni, és jobban döntenek. Próbáljuk ki a következő gyakorlatot! Valamit nem találunk a lakásban – kulcsot, telefont, bármi mást –, és egyre idegesebbek vagyunk. Üljünk le, és ne hallgassunk a gondolatokra, miszerint „mindig az előszobafalra teszem”, hanem ürítsük ki az elménket, és figyeljünk, merre irányít minket a belső hang. Meg fogunk lepődni, hogy milyen gyorsan elkezd működni ez a módszer.

3. Ne törődjünk azzal, mit várnak el mások!

Sokakat az tart vissza attól, hogy igazán mélyen beleéljék magukat a varázslatokba, hogy aggódnak, mit szólnak majd mások. Ha vannak bennünk szorongások, hogy mit szólnak mások ezoterikus beállítottságunkhoz, gondoljunk csak arra, hogy más korokban vagy a Föld más részein ez teljesen természetes. A középkorban elfogadott volt, hogy történnek csodák, és emberek angyalokkal találkoznak, vagy, hogy egy dél-amerikai sámán a lelkeket hívja segítségül a varázsláshoz.

4. Keressük a meglepőt!

Figyeljünk a meglepő eseményekre, ha valakire gondolunk, és rövid időn belül felhív, vagy összetalálkozunk vele az utcán, ha előre megálmodunk valamit, ne legyintsünk, hogy ez csak a véletlen műve. Jegyezzük fel ezeket az eseteket, így nyitottá válunk a csodás történések befogadására.

Jó tanács!

Mindig öröm és boldogság legyen a szívünkben, amikor varázsolunk, soha ne szomorúság, harag vagy félelem. A pozitív érzésekre az Univerzum pozitív válaszokat ad!

5. Nézzük a »semmit«!

Látjuk az asztalt, a széket, de vajon mi van a kettő között? Tanuljuk meg látni az energiákat, mert ha ezeket megtapasztaljuk, többé nem lesz kérdés, hogy egy varázslás közben igenis segítenek minket. Üljünk le nyugodt körülmények között, és nézzük a semmit! Ne a falat, a bútorokat, hanem bele a levegőbe. (A legjobb, ha mindezt a szabadban próbáljuk ki, hiszen ott még különlegesebb élményekben lehet részünk.) Hamarosan a szemünk előtt kezdenek el mozogni azok az energiák, amelyeknek a létezéséről még csak nem is tudtunk!

6. Álomból valóság

Az igazi varázslók egyik titka, hogy tudatosan képesek használni azt a teremtőerőt, amely álmunkban mindnyájunkban megvan. Hiszen amikor alszunk, bármire képesek vagyunk, amit csak akarunk, akár repülni is. Kezdjük el tudatosan programozni, hogy lehetőségünk van teremteni a varázslatainkkal. Minden nap, lefekvés előtt mondjuk el a következő mondatot: „Képes vagyok az álmaimat megvalósítani!”

7. Érezzük a szívünk energiáit!

Ha megtanuljuk használni szívünk kreatív energiáit, nem lesz előttünk akadály életünk egyik területén sem, legyen szó karrierről, anyagiakról vagy szerelemről. Amikor valami pozitívra gondolunk, a vágyaink a fejünkben vannak, és képzeljük el, hogy ezeket az álmokat elhelyezzük a szívcsakránkban, és így azok a szív energiáival könnyebben megvalósulnak.

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete