Ezotéria

Csodavonzó varázslatok: vakondtúrás földje és egy maréknyi búza segít beteljesíteni az elérhetetlen vágyakat

Ne csak várjuk, hogy megérkezzen az életünkbe a szerencse, a gazdagság, az aranyeső, tegyünk is érte!
csodavonzó varázslatok ezotéria gazdaság gazdaságmágia mágia pénzfüzér ványik dóra varázslatok vágyaink tárgya viaszpecsétes pénz családi varázslat titokvarázs

Gazdagságmágia

„Van, aki úgy születik, hogy minden lehetősége megvan a gazdagságra és a szerencsére, ugyanis ez is egyfajta karma, ám másoknak sem lehetetlen, hogy jómódban éljenek, csak egy kis fortélyra, kitartásra van szükségük – mondja Melitta lélekgyógyász. – Az egyik régi varázslat szerint vegyünk három fémpénzt a kezünkbe – egy 5, egy 10 és egy 20 forintost, majd lyukasszuk ki – a legjobb, ha kovácshoz visszük, és hazafelé senkivel nem beszélünk. Otthon mossuk le hideg csapvízzel az érméket, hogy csak a saját energiáink érvényesüljenek, majd vegyünk egy körülbelül 30 centiméteres piros fonalat, és fűzzük fel rá úgy az érméket, hogy mindegyikre egy hurkot teszünk, és a három pénz között legyen 1-1 centiméter rés. Először tegyük a pénzfüzért a bejárati ajtó belső oldalára, a kilincsre vagy az ajtófélfára, de fontos, hogy senkinek ne beszéljünk róla! Ha kérdeznek, inkább tereljük el a szót. Három nap után vigyük kicsit bentebb a házban, majd újabb három nap után tegyük a végső helyére, egy olyan részen, ahol rend van, tisztaság, és gyakran látjuk. Lehet tányéron, nyitott tetejű kaspóban, a lényeg, hogy amikor elmegyünk mellette, mindig tudjuk, hogy a gazdagságunk mágiáját jelképezi. Ezzel bevonzhatunk jó lehetőséget, adást, vételt, szerencsés életet.

Vágyaink tárgya

A szertartáshoz szükségünk van egy tálkára, vakondtúrás földjére, egy maréknyi búzára – piacon vagy gazdaboltban beszerezhető – és egy ötliteres tartályban forrásvízre. „Sötétedéskor, keddi napon vegyünk fel egy fehér köntöst, vagy ha nincs, tekerjünk magunk köré egy fehér lepedőt. Vegyük elő a tálkát, öntsük bele a vakondtúrás földjét, majd a bal kezünk mutatóujjával, az óramutató járásával megegyező irányba a tál peremétől kezdve a közepéig írjunk le egy spirál vonalat. Ide kell ültetni a búzát. Jobb kézzel zárjuk le a földet a magok felett, majd öntözzük meg a forrásvízzel (természetesen, ne az egésszel!). Néhány nap múlva, amikor nőni kezd a búza, üljünk le a tálka mellé, vegyünk elő egy papírt, és fogalmazzuk meg a legnagyobb vágyunkat, amit szinte csodaként várunk. A papírt tegyük a pénztárcánkba addig, míg az első komolyabb bevétel meg nem érkezik. Ha a búza már nagyra nőtt, szedjük ki a tálból, és szórjuk ki a madaraknak a szabadba. Ennek az a lényege, hogy visszaadjunk valamit a természetnek a kérésünkért cserébe. És persze higgyünk benne, hogy teljesül!”

Viaszpecsétes pénz

Keddi napon, sötétedés után olvasszunk meg aranyszínű gyertyát, majd vegyünk elő egy kis fémcsuprot, és öntsük bele. A közepébe, bal kézzel dobjunk bele egy 100 forintos érmét. Tegyük sötét helyre, vagy takarjuk le. Egy órával később vegyünk elő egy fanyelű kést, majd lazítsuk meg a körvonalakat, öntsünk rá egy kis hideg vizet, aztán vegyük ki a viaszba burkolt pénzformát. Ha van kertünk, a bejárattól balra ássuk el. Ha nincs, akkor a lakás belső részébe, a bejárattól balra, tegyük bele egy földdel teli virágcserépbe. Sose dobjuk ki! Legyünk türelmesek és figyelmesek, mert hamarosan megérkezik a szerencse!

Családi varázslat

Ebbe a kedves kis szerencsevarázslatba beavathatjuk az egész családot, de csak mi magunk ismerhetjük az igazi lényegét. Szedjünk a kertben, erdőben három darab hajlítható vesszőt. Mindhármat egyben hajlítsuk meg, kör alakban. Nem szabad megkötni, csak önmagával fogathatjuk össze. Vegyünk kilenc sárga vagy aranyszínű fonalat, és kössünk rá kilenc darab masnit, arra kilenc sárga gombot. Kilenc sárga papírral bevont gyufás dobozt osszunk el még a koszorúalapon: ezek jelképezik a vágyainkat. Ezen kívül bármivel díszíthetjük a koszorút, de mindegyik utaljon valamiképp a vágyunkra. A koszorút helyezzük a bejárati ajtó belső oldalára.

Titokvarázs

Az arany- és a sárga szín az egyik legfontosabb eleme a pénzmágiáknak. Hogy bevonzzuk a gazdagságot, kilenc napig öltözzünk minden reggel úgy fel, hogy legyen rajtunk valamilyen aranyszínű ruhadarab vagy kiegészítő. Elég egy kis fülbevaló, a pólónkon néhány flitter akár. Ha letelt a kilenc nap, újabb kilenc nap következik a mágiában, amikor az a feladatunk, hogy élvezzük a kényeztetést, a gazdagságot. Most minden nap engedjünk meg magunknak egy kis luxust. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy kocka finom, minőségi csokoládé, egy fekete egy hangulatos kávéházban, vagy ha belefér, egy remek kozmetikai kezelés. Ha érezzük a luxus kis lépéseit, be is vonzhatjuk magunknak.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete