Ezotéria

Harcias amazonnal él együtt, aki Kos nőt választ: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Érzékeny lelkületű, sértődékeny férfiak kerüljék a társaságát, mert nincs tekintettel senkire, ha haragra lobban.

A Kos nő (március 21. – április 20.)

Aki egy Kos lánnyal kívánja összekötni az életét, annak választottja harcias és indulatos természetével kell tisztában lennie. Kényelmes és nyugodt életre vágyó férfiaknak megkeserítheti a napjait, a passzív partnertől azonban átvállalja a küzdelmet. A Kos nő könnyen „átcsúszik” férfiszerepbe: keményen dolgozik, közben elhanyagolja az érzelmeket. Ez az emancipált, minimum egyenrangúságot követelő amazon fanatikusan megy a maga útján.

Érzékeny lelkületű, sértődékeny férfiak kerüljék a társaságát, mert nincs tekintettel senkire, ha haragra lobban. Nem diplomatikus, ezzel sokat árt magának, még a magánéletében és a családban is harcol az igazságtalanság ellen. Bár meggondolatlan és hirtelen haragú, de gyorsan megbocsát, és nagy szabadságot ad a társának. Cserében ő is fenntartja magának a jogot, hogy a saját útját járja. Fáradhatatlan, sokszor saját terhelhetőségét sem veszi tekintetbe. Hazugságban nem tud élni, de tapintatot nem lehet elvárni tőle. Magabiztos és öntudatos, ám naiv alkatától idegen az intrika és a manipuláció, ezért könnyen átverik és kihasználják.

Kos nő – Kos férfi
A férfinak tudomásul kell vennie, hogy felesége mindenben egyenrangú társ vele, és a függetlenséget, akárcsak ő maga, a legfontosabbnak tartja. Kapcsolatuk szakadatlan, hangos küzdelem, sokszor az együttműködés halvány reménye nélkül. A gyengédség hiányzik.

Kos nő – Bika férfi
Túlságosan különbözik a természetük, különösen az elvárásaik egymással szemben. A Bika férfi elvárja, hogy rend, biztonság és nyugalom legyen otthon, sőt legtöbbször azt is, hogy a felesége kiszolgálja. Egy toleránsabb és alkalmazkodóbb férfival működhet csak a kapcsolat.

Kos nő – Ikrek férfi
A Kos nőnek ideális partnere az Ikrek, akivel egyenrangúnak és szabadnak érzi magát. A mozgalmas kapcsolatban a társasági élet és az utazások hátráltathatják a család- és az otthonteremtést, ami nem probléma, hiszen mindketten kalandos
és későn érő természetűek.

Kos nő – Rák férfi
Ez a gyengéd és gondoskodó férfi érzelmi „tanítómestere” lehet a „durvább lelkű” Kosnak, akit azonban el lehet üldözni a háztól az érzelmi zsarolással. Mindenekelőtt partnere lassúbb és biztonságosabb tempójához kell hozzászoknia a mindig rohanó Kos nőnek.

Kos nő – Oroszlán férfi
Ők alkothatják az egyik legvidámabb és legboldogabb párost, de csak akkor, ha fiatalon kiélték kalandvágyukat. Fiatalon mindketten a saját érvényesülésük és kreativitásuk megvalósításán fáradoznak, később azonban a családba invesztálják végtelen energiáikat.

Kos nő – Szűz férfi
A józan és megfontolt férfi lehűti, de pragmatizmusával ki is ábrándítja a lelkes és idealista Kost. Szerencsésebb a Szűz női szerepben, a Kos ugyanis nem szereti, bár meg tudná testesíteni a tökéletes háziasszonyt. A folytonos kritikát azonban nem viseli el.

Kos nő – Mérleg férfi
E két csillagjegy egymás ellentéte, ezért a legjobb kiegészítői lennének egymásnak. A folytonos konfliktus azonban felőrölheti a kapcsolatot, különösen, ha a férfi más nőnél keres vigaszt és támaszt magának.
A Kos ugyanis nem tűri az őszintétlenséget.

Kos nő – Skorpió férfi
Szenvedélyes érzelmek és ellenállhatatlan vonzalom lobban lángra ebben a sokszor „se vele, se nélküle” kapcsolatban. Túlságosan intenzíven élik az életet, és mindketten elfogultan ítélik meg egymást és az eseményeket. A féltékeny férfi agresszivitást vált ki a Kosból.

Kos nő – Nyilas férfi
Az őszinteségben és nyíltságban hasonlítanak, de a tapintatlan és elhamarkodott kijelentésekben, tettekben is. Mozgalmas az életük, a férj elaprózhatja magát, és túl sok időt tölthet a barátaival, ami a Kos önérzetét sérti. Több csend és nyugalom kellene.

Kos nő – Bak férfi
A Bak férfi partnerében hűséges feleséget, jó háziasszonyt és lelkiismeretes családanyát keres, amivel egy Kos ritkán elégszik meg. Kölcsönös tisztelet, kemény harcok és kiemelkedő közös eredmények kovácsolhatják össze e két céltudatos egyéniséget.

Kos nő – Vízöntő férfi
Ez az egyik legharmonikusabb kapcsolat, mert engedik egymást a saját útjukon járni, és kiegyenlítik egymás hiányzó tulajdonságait. A férfi hideg logikája segíti eligazodni az indulatos Kost, és olyan célokat tűz ki, amelyeket közösen valósítanak meg. Fejlődőképes kapcsolat.

Kos nő – Halak férfi
Egy harcias és céltudatos Kos nőnek zavaró lehet a Halak férfi passzivitása és fontos kérdésekben is hiányzó egyértelmű állásfoglalása. Az őszinteség elvárása vele szemben csak hiú ábránd lehet, a gyengéd elfogadás azonban a Kost újra meg újra leveszi a lábáról.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete