Ezotéria

Varázslatos tippek a derűs napokért: hangulatjavító ásványok segítenek a nehezebb pillanatokban

Mindenki boldog, örömteli életet akar élni, de mindenki számára más út vezet ide. Ha szeretné megtudni, hogy önnek melyik ösvényen érdemes elindulnia, nézze meg, mi teszi a leginkább boldoggá!

• Lepjük meg magunkat: Vegyünk magunknak valamit, amire régóta vágyunk. Nem kell, hogy drága legyen, egy illatgyertya vagy egy olyan, apró, szerencsét hozó, mágikus kabala is elegendő, amit azután a táskánkba vagy az otthonunk kedvenc zugába tehetünk.
• Hangulatjavító ásványok: Az amazonit, az aranytopáz, a citrin, a füstkvarc, a gránát, a hegyikristály, a hematit, a  holdkő, a jáspis, a korall, a rózsakvarc, a sólyomszem, a tigrisszem és a türkiz csak néhány azok közül az ásványok közül, amelyek ékszerként viselve, vagy meditáció közben marokkőként a kezünkben tartva felvidíthatnak.
• A ruha teszi: Az öltözékünk, különösen annak színe is hat a lelkünkre. A narancs a barátságosság, a vörös a szeretet, a szenvedély árnyalata, az élet és a kirobbanó erő kifejezője. A barna enyhítheti a magányt, ha egyedül vagyunk, a kék az elmélyülést segíti, a zöld megnyugtat, a lila pedig akkor jöhet jól, ha úgy érezzük, kicsúszott a talaj a lábunk alól.
• Illatok útján: Egy csészényi langyos tejszínhez keverjünk 15-20 csepp narancs, citromfű, rózsa, ilang-ilang illóolajat, és öntsük egy kád kellemesen meleg vízbe. Illatlámpába vagy diffúzorba is csepegtethetjük az olajokat: válasszuk a levendulát, a fahéjat, a gerániumot, a narancsvirágot.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: gettyimages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete