Borbás Marcsi még 2002-ben, a Hír TV-nél ismerkedett meg harmadik férjével, Krisztics Dezsővel. Azóta nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is elválaszthatatlanok. Marcsi csak elvétve beszél a férjéről, szeretné a boldogságukat kettejüknek megőrizni. Amikor viszont nagy ritkán beszél róla, szavaiból sugárzik a feltétel nélküli szeretet és a szerelem, ami mind a mai napig jellemzi a kapcsolatukat.
„Az én okos cselekedeteim mögött azért az ő éles esze van, ő nagyon tájékozott, bölcs, jó kérdéseket tesz fel nekem” – ecsetelte korábban Marcsi, és hozzátette, Dezső nélkül ma nem tartana ott, ahol. Férje is csak rébuszokban tud beszélni róla. A rádióbeszélgetésben a műsorvezető idézett Dezsőtől pár mondatot, amelyben feleségét jellemezte. Szívmelengető szavakkal írta le, milyen:
„Olyan ember, aki mindenből erőt merít, aki minden élményt energiává tud váltani, aki képes folyamatosan reményt, hitet adni, sugározni mind környezetének, mind azoknak, akik csupán képernyőn keresztül ismerik, és kerültek a hatása alá.
Érzelmesebb, emberségesebb, szerethetőbb lesz minden, amihez csak köze van.”
Korábbi interjúikban mindketten hangsúlyozták, mennyire összeillenek: rajonganak a természetért, nem véletlen, hogy az otthonukat festői környezetben, az Őrségben, Szalafőn rendezték be.
Ez is érdekelhet: Konyhai maradékmentés Borbás Marcsi módra: „Soha nem főzök csak úgy hasraütés-szerűen”
Ezzel csábítja el a férjét Borbás Marcsi
Nem is csoda, ha ezek után Marcsi a Valentin-napra is lelkesen készül. Közösségi oldalán már meg is osztotta, hogy mivel fogja elkápráztatni Dezsőt. Egyfajta szerelmi bájital receptjét mutatta meg a követőinek, amivel más is leveheti a férjét a lábáról, még akkor is, ha hosszú évek óta házasok.
Borbás Marcsi szerelmi bájitala 2 személyre:
- 3-4 szelet friss gyömbér
- 1,5 dl forró víz
- 1 evőkanál akácméz
- 3 dl alkoholmentes rosé pezsgő
- 2 szál rozmaring
Elkészítés:
A gyömbért leforrázzuk, majd hagyjuk ázni. Ha már nem forró, hozzáadunk egy evőkanál mézet is. Ha teljesen kihűlt, 1,5 dl-t töltünk belőle mindkét pohárba. Felöntjük 1-1,5 dl behűtött pezsgővel, majd friss rozmaringgal megkeverjük.
Marcsi Videót is készített a bájital főzéséről, ide kattintva tudod megnézni.
Fotó: Olajos Piroska