Címlapsztori

„Azt szeretem Jociban, hogy nem ismer lehetetlent”

A Csak show és más semmi jóképű zsűritagja, ifj. Richter József és felesége, Merry a cirkusz világában nőtt fel. Akinek egyszer a forgács a talpához tapad, azt nem tudja többé onnan levakarni – tartja egy híres cirkuszi mondás, és ez a házaspárra teljesen igaz. 
arany bohóc-díj artista artistadinasztia cirkusz csak show és más semmi műsor elefántháton az esküvőre életveszélyes előadások házaspár holczhaffer csaba merry merrylu casselly richter józsef

Sokan irigylik ifj. Richter Józsefet. Sikeres a munkájában és a szerelemben. Még csak 26 éves, máris annyi minden történt vele, hogy egy regényt lehetne írni az életéből. „Szinte az anyatejjel szívtam magamba az utazócirkusz különleges, semmihez sem fogható világát. A csillogást, a tapsot, a vadállatok közelségét. Imádom a munkámat, csak az idő a nagy ellenségem. Artistának lenni nem nyugdíjas állás, még néhány év, és már én is öregnek számítok a szakmában. A trapézon nemigen látni 35 évnél idősebbeket, az izomzat addigra veszít az erejéből, a rugalmasságából” – magyarázza József, akin látszik, hogy szívügye a cirkusz.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete