Címlapsztori

„Sajnos rám van írva, amit érzek”

Nyitott a színpadon, zárkózott a magánéletben. Riportunkban megkíséreltük megfejteni Koncz Zsuzsa titkát. Nagy örömünkre partner volt ebben.
bródy jános egészséges énekesnő illés lajos komolyzene koncz zsuzsa odafigyelés önfegyelem őszinteség síelés szurovecz kitti

Tizenhat éves újságírói múlt után ritka, amikor egy interjúalanytól remeg a térdem, de Koncz Zsuzsával beszélgetni? Az azért kihívás. Már az ötödik percben kitálalok: nem tudom miért, de tartok tőle! Mire az ország egyik legnépszerűbb énekesnője kacagni kezd. „Nem tudom, mitől érzed így. Mástól is hallottam már ezt. Meglehet, tartózkodóbb vagyok, mint ebben a műfajban szokás, talán szokatlan a hit is, amivel a mai napig énekelem a dalaim, vagy csak zavarba ejtő a pálya, ami mögöttem van. Persze az is igaz, hogy ki nem állhatom a tolakodó kérdéseket. A magánéletem az enyém, amiről nem nyilatkozom, ez is szokatlan mostanság, de azt nem gondolom, hogy különleges lennék, és valahogy mindig azt éreztem, én vagyok az a bizonyos »lány a szomszédból«.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete